Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Σερβικά ΜΜΕ «Çmenden»: το ΝΑΤΟ εξοπλίζει το Κοσσυφοπέδιο για να ξεκινήσει πόλεμο στο βορρά.

Η Βορειο-Ατλαντική Συμμαχία (ΝΑΤΟ) ετοιμάζεται για πόλεμο εναντίον Σέρβων, Αλβανών και Κροατών , λέει στην ανακοίνωση της σερβικής στρατιωτικής ιστοσελίδας, η οποία την περασμένη εβδομάδα παραδόθηκε στη σερβική κρατική ηγεσία.


Ο λόγος γι 'αυτή την προειδοποίηση,είναι ότι έλαβε πληροφορίες ότι το ΝΑΤΟ, με την Τουρκία, θα στείλουν στο Κοσσυφοπέδιο τα πιο σύγχρονα ελικόπτερα «Black Hawk». 
Αυτά είναι τα γραπτά των σερβικών ΜΜΕ, σύμφωνα με τα οποία, τα ελικόπτερα θα σταλούν στην Κροατία, στην οποία το 2015 είχε δωρίσει 16 ελικόπτερα το ΝΑΤΟ,τύπου «Kiowa Warrior», γράφει η σερβική εφημερίδα «Πράβντα». 

Ο απώτερος στόχος αυτής της επιχείρησης, σύμφωνα με τις υπηρεσίες Πληροφοριών της Σερβίας, είναι ότι οι Αλβανοί θα είναι στο βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου και την ίδια στιγμή, με το πρόσχημα της ανθρωπιστικής παρέμβασης, οι Κροάτες επιτίθενται στο δυτικό τμήμα της Δημοκρατίας της Σέρπσκα. 
Σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές, ακριβώς ό, τι θα μπορούσε να ήταν αφελές να πιστεύουμε, ότι αυτά τα ελικόπτερα τα οποία διανέμονται στην περιοχή είναι  χωρίς σοβαρό σχέδιο. 
Το Κοσσυφοπέδιο  σοβαρά ετοιμάζεται για ένα νέο πόλεμο,το αποδεικνύει η δήλωση του Χασίμ Θάτσι, ο οποίος επανέλαβε την προειδοποίηση του  Πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, για τη δημιουργία μιας «Μεγάλης Αλβανίας». 

Την ίδια στιγμή η Κροατία σχεδιάζει να επιτεθεί στο δυτικό τμήμα της Δημοκρατίας της Σέρπσκα. Διαφορετικά, οι μυστικές διπλωματικές εκθέσεις λένε ότι το σχέδιο για τη νέα «Θύελλα» αναπτύχθηκε, στην οποία παρέστη και ο Στρατηγός Άντε Γκοτοβίνα, ο οποίος είναι τώρα σύμβουλος της κροατικής κυβέρνησης. 
Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, το ΝΑΤΟ και η Κροατία σχεδιάζουν τη στάση για μια επίθεση εναντίον Κροατών στην Πρίεντορ, το οποίο θα εισαχθεί σαν έγκλημα που διέπραξαν οι Σέρβοι και με αυτόν τον τρόπο να ενθαρρύνουν μια «ανθρωπιστική επέμβαση της Δύσης.» 


Υπέρ αυτής της τάσης τρέχει ακόμη και η απόφαση του Υπουργού Άμυνας της Κροατίας , Νταμίρ Krsticevic να στείλει χιλιάδες μέλη της ειδικής μονάδας (και εξίσου έφεδροι) στο Δούναβη, στα σύνορα με τη Σερβία. Οι στρατιώτες τοποθετούνται στο Βούκοβαρ, Σινζ, Varazdin και Πλότσε. 


Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι η Κροατία «λόγω της κίνησης των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στη Ρωσία» έχει υπολογίσει ότι είναι απαραίτητο να στείλει τους στρατιώτες στα σύνορά της. Αναλυτής και εμπειρογνώμονες των στρατιωτικών υποθέσεων, Μίροσλαβ Λαζάνσκι θα πρέπει να ακολουθούν προσεκτικά τις επιθετικές κινήσεις στο ΝΑΤΟ, λέγοντας ότι υπάρχουν αρκετές επιλογές για εξοπλισμό των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου. 


«Στη βάση τους Bondsteell»οι Αμερικανοί έχουν ελικόπτερα»Black Hawk», τα οποία μπορεί να τα αφήσουν στους Αλβανούς. Αυτό μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο «, λέει ο Λαζάνσκι. 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΤΕΤΟVA 1:Corfiatiko.blogspot.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .