Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Ακόμα μία άθλια βο(υ)λευτική δήλωση!

Όλοι οι αντίθεοι και ανθέλληνες βο(υ)λευτές της προδοτική συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των ανεύθυνων Ελλήνων έχουν επιδοθεί σε έναν αισχρό πόλεμο εναντίον των Ιερών και των Οσίων του τόπου.


Ο κύριος «δεν είπαμε ψέμματα στον λαό, απλά ηττηθήκαμε», κατά κόσμον Μάκης Μπαλαούρας, έχει την λανθασμένη εντύπωση πως μας ενδιαφέρει η αρρωστημένη και ανιστόρητη άποψή του σχετικά με την μεταφορά του Αγίου Φωτός το βράδυ της Αναστάσεως.

Ο βο(υ)λευτής εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του (αλήθεια ποιος τον ρώτησε;) σχετικά με την μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα στην Ελλάδα, ισχυριζόμενος ότι είναι «κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου αλλά και ένα αρκετά δαπανηρό έθιμο. Είναι απαράδεκτο το ότι ενισχύουμε ένα κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου και το ενισχύουμε με το κράτος, όπου το κράτος πρέπει να είναι ανεξίθρησκο».

Δεν ντρέπεται καθόλου ο βο(υ)λευτής να μιλάει για το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός, όταν πριν από μία εβδομάδα απασχόλησε το πανελλήνιο με το βοήθημα που του δόθηκε (αλλά επέστρεψε σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται) ως ... χαμηλοσυνταξιούχος; Βλέπετε στην Ελλάδα των "αριστερών" πρέπει να πληρώνουμε μόνο τα εξώγαμα τέκνα και τις πάσης παρόμοιας φύσεως "αμοιβές" των πολιτικάντηδων!

Δεν χρειάζεται να ψάξει πολύ για να ανακαλύψει κανείς τα αίτια της παρακμής της Ελλάδος. Αρκεί να μελετήσει προσεκτικά τους "εκπροσώπους"(;) του λαού. Τυχοδιώκτες, αντίθεοι, αμοραλιστές, προδότες του τόπου, που δεν έχουν ίχνος ηθικής, ντροπής και φιλότιμου.

Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά με το ζήτημα του Αγίου Φωτός. Ωστόσο, αν ως Έθνος πήραμε την απόφαση να δικαιώσουμε την ακραία άποψη των αμοραλιστών άθεων βο(υ)λευτών, μας αξίζει να εξαφανιστούμε από την υφήλιο, γιατί η δυσωδία της απιστίας μας φτάνει μέχρι τον Θεό!


Μανώλης Β. Βολουδάκης
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .