Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Δεν υπάρχει σωτηρία - Η Ελλάδα αναδύει τη μυρωδιά της συψαιμίας κι οι Ελληνες ασχολούνται με τις μασχάλες του Ντάνου

Του Στρατή Μαζίδη

Είχαμε σημειώσει πριν λίγες εβδομάδες πως ο ΣΚΑΙ πέτυχε διάνα με το Survivor. Έχει εξαφανίσει τους πάντες και τα πάντα. Σε μια εποχή όπου οι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν πραγματοποιούν πλέον παραγωγές αλλά εξαντλούνται σε πανελίστες και επαναλήψεις, το κάτι διαφορετικό ήταν αναμενόμενο να σαρώσει.


Το μυστήριο είναι ότι το Survivor δε σαρώνει μόνο τηλεοπτικά αλλά και ειδησεογραφικά. Στα ΜΜΕ παρατηρείς πως τροφοδοτεί καθημερινά πολλές αναρτήσεις. Τι είπε πχ ο Μπο στον Τσανγκ, τι έκανε ο μισθοφόρος και τους τρέλανε κ.ο.κ. Μέχρι και τις αναρτήσεις των παικτών στα κοινωνικά δίκτυα σε βάθος 5ετιας ξετινάζουν και τους κρεμούν στα μανταλάκια.

Αλλά σε μια εποχή κατά την οποία η γειτονιά μας γύρω γύρω φλέγεται, ο Τσίπρας έχει ξεσκίσει τον κόσμο με τη φορολογία του, μας έχει βουλιάξει και λέει ότι νικήσαμε, τα ΜΜΕ βγαίνουν σήμερα με ένα από τα κεντρικά τους θέματα ότι πλύθηκε ο Ντάνος και έγιναν μούσκεμα οι γυναίκες της χώρας...

Ένα ψυχαγωγικό παιχνίδι που ήρθε γάντι στη μνημονιακή κυβέρνηση. Κανείς δεν ασχολείται με τις αμέτρητες καθημερινές κατασχέσεις, με τη φλεγόμενη Αλβανία, τα υπό διάλυση Σκόπια, την ασταθή Τουρκία, τα βρώμικα παιχνίδια στην Κύπρο, το ολοκαύτωμα των συντάξεων κ.ο.κ.

Το πλύσιμο των μασχαλών του Ντάνου είναι πρωτοσέλιδο. Την ίδια στιγμή η Ελλάδα αναδύει έντονες οσμές της συψαιμίας που την έχει κυριεύσει.

Δεν υπάρχει σωτηρία.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .