Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

'Ένωση Αθέων': Διοργανώνουν ξανά κρεατοφαγία....ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ;Νέα Π Ρ Ο Κ Λ Η Σ Η από την 'Ένωση Αθέων': Διοργανώνουν ξανά κρεατοφαγία την ...Μεγάλη Παρασκευή! (Ναί, αλλά ΠΟΙΟΙ πληρώνουν τον "βαρκάρη";;;)(ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ; ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ!)
Η περιθωριακή και παρακμιακή ομαδούλα της Ένωσης Αθέων (η οποία στην πραγματικότητα θα έπρεπε να ονομάζεται Ένωση Αντιχριστιανών!) διάλεξε πάλι (...) τις Άγιες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδος, προκειμένου να προκαλέσει το Ορθόδοξο συναίσθημα του Ελληνικού Λαού!


Λίγο μετά την πλήρως αποτυχημένη προκλητική εκδήλωση – 'φιάσκο' στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, επισημαίνει ο αρθρογράφος κ.Γιώργος Μάστορας, στο ιστολόγιο 'πασπαρτού', φροντίζει και πάλι με ανακοίνωσή της, η οποία στάζει χολή, ειρωνεία και λοιδορία του θρησκευτικού αισθήματος εκατομμυρίων Ελλήνων, να επιχειρεί να βρεθεί πάλι στο επίκεντρο, επιστρατεύοντας τον προσφιλή της τρόπο να αποσπάσει ψήγματα δημοσιότητος, ανακοινώνοντας...
για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το ανίερο κρεατοφαγικό φαγοπότι με την ονομασία «Φανερός Δείπνος» ανήμερα την Μεγάλη Παρασκευή!

Η πρώτη προσπάθεια οργανώσεως ...«Φανερού Δείπνου» (!) είχε γίνει πέρυσι, αλλά μετά τον σάλο που προκλήθηκε και την μηδενική συμμετοχή η αντιχριστιανική εκδήλωση αναβλήθηκε. 

Στην φετινή ανακοίνωσή της, η αντιχριστιανική περιθωριακή οργάνωση των αθέων, δείχνει πόσο πολύ φοβάται ακόμα και τις ίδιες τις λέξεις και δεν αναφέρεται στις αργίες της Μεγάλης Παρασκευής, της Αναστάσεως και της Κυριακής του Πάσχα, κάνοντας απλώς λόγο για την έλευση των «ανοιξιάτικων διακοπών» (sic).

Στην ίδια ανακοίνωση, το ανίερο φαγοπότι του λεγόμενου «Φανερού Δείπνου», χαρακτηρίζεται ως «μια όμορφη παράδοση πλέον της χώρας μας, που δεν απαιτεί κρατική δεισιδαιμονία (!!!) και κρατικές δαπάνες», παραπέμποντας εμμέσως και στο Άγιο Φως.

Οι άθεοι, ακόμη μια φορά, λοιδορούν και καταπατούν το αναφαίρετο κοινωνικό δικαίωμα του θρησκεύειν, αποκαλώντας τον Χριστιανισμό και την Ορθοδοξία μια θρησκεία, η οποία εκπροσωπεί υποτιθέμενα υπερφυσικά όντα.

Το «κάλεσμά» τους αφορά την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, ενώ επιχειρείται ανάλογη εκδήλωση και στην Ξάνθη.
Εννοείται ότι οι προκλητικοί αυτοί τύποι, ουδέποτε επιχείρησαν κάτι, το οποίο θα πρόσβαλλε βάναυσα, την ισλαμική, ή την εβραϊκή θρησκεία...

[ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΙ" & "ΔΑΙΜΟΝΙΟΙ" - φαφλατάδες - 'ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ' ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ "ΒΡΑΔΥΝΟΙ" ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ "ΘΙΓΕΙ" ΔΙΟΛΟΥ ΤΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, Ή ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ;;;

ΔΕΝ ΤΟΥΣ "ΕΝΟΧΛΟΥΝ" ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ 'ΧΑΛΑΛ' ΚΑΙ ΤΑ 'ΚΟΣΣΕΡ';

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ τίποτε "ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ" ΚΑΙ "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ", ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ "ΑΥΤΑ";

ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ τίποτε φυλλάδια, στήνοντας ...τραπεζάκι, έξω απο κανένα τζαμί, ή απο καμμιά συναγωγή;

Ή ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ...ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ; ; ; ; ; ;

Οι ενέργειές τους έχουν ξεκάθαρα στο στόχαστρό τους μόνο τον Χριστιανισμό, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό γι,α τους πραγματικούς σκοπούς της ύπαρξεώς τους...

Το γεγονός ότι, στην πρόσφατη εκδήλωση – φιάσκο στο Πάντειο παρευρέθησαν διακεκριμένοι εθνομηδενιστές, όπως ο Μιχάλης Σταθόπουλος* και ο Κωστής Παπαϊωάννου, ενώ φρόντισε να την διαφημίσει με σχεδόν δισέλιδη αναφορά, ένας ακόμη εθνομηδενιστής, ο Δημήτρης Ψαρράς, δείχνει τον ομφάλιο λώρο των υποστηρικτών αυτών των αντιχριστιανών με την λυσσαλέα πολεμική κατά της 'Χ.Α.'

Όσο για τον έτερο συμμετέχοντα στην εκδήλωση αυτή Νίκο Φίλη, το «κάλεσμα» για την Μεγάλη Παρασκευή είναι γι’ αυτόν μια καλή ευκαιρία, προκειμένου να δικαιολογηθεί η καταβρόχθιση γουρουνόπουλου…

Όπως και να έχει, οι δακτυλοδεικτούμενοι αυτοί αντιχριστιανοί, είναι καταδικασμένοι στην περιφρόνηση του Ελληνικού Λαού και τον μόνιμο εγκλωβισμό στο περιθωριακό και παρακμιακό μικρόκοσμό τους.

[*Ο "καλός" αυτός "κύριος", όπως έχει γραφεί ξανά και ξανά στον Τύπο και όχι μόνον, με μπόλικες "περγαμηνές" του βαθέος 'Πασοκιστάν' & 'Σημιτιστάν', πέραν της θέσεως του πρυτάνεως, είχε διορισθεί απο τον "Σημίτη" και εξωκοινοβουλευτικός υπουργός "Δικαιοσύνης", με αποκλειστικό τότε στόχο, την εξάλειψη των ταυτοτήτων των Ελλήνων πολιτών! Σέ ότι αποδομεί την πατρίδα θα τον συναντήσουμε σταθερό ...πρωταγωνιστή! 


ΣΧΟΛΙΟ ΕΛ.ΣΚ.

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ? ??

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑ ΡΑΜΑΖΑΝΙΟΥ Η ΒΟΥΔΙΣΤΩΝ Η ΑΛΛΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ??

ΑΡΑ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ . 

ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ....Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ . 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ .....ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ.ΠαπαφλέσσαςΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .