Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

ΠΕΣ ΤΑ ΠΑΠΑ ΜΟΥ ,Ν' ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ...!!

Περιμένω ν ακούσω κι άλλες φωνές αντίστασης να ορθώνονται σε ολα τα παράνομα κι αντίχριστα που γίνονται στη Πατρίδα μας... 


Ο Ελληνικός λαός καλείται για άλλη μια φορά στην ιστορία να σηκώσει το ανάστημά του, να αντισταθεί ,όπως τότε που οι Ελληνες δεν έσκυβαν το κεφάλι στο κάθε λογής εγχώριο εφιάλτη και πατριδοκάπηλο...στο κάθε ξένο δυνάστη και τοκογλύφο ... κι έγραψαν μια λαμπρή ιστορία!! δε μπορώ να μη γυρίζω στο παρελθόν...να κάνω συγκρίσεις...τότε που το αιματοβαμμένο ράσο έδωσε αγώνες ..

Ξεχώρισε ανάμεσα στους πολλούς αγωνιστές του κλήρου ,ο Παπαφλέσσας...που με τον τον ηρωικό του θάνατο, επισφράγισε την ανεκτίμητη προσφορά του στην Πατρίδα ,σα γνήσιος Πατριώτης, ενας ενθουσιώδης αγωνιστής..

Εκει στο Μανιάκι ,τη τελευταία του μάχη , όπου πήρε κι αυτό τη θέση του, στις σελίδες της Ιστορίας μας, δίπλα στις Θερμοπύλες και στην Αλαμάνα.Σήμερα ..ανατολικά από το χωριό Μανιάκι, στο ξωκλήσι «Aγιά Ανάσταση», βρίσκονται τα κόκκαλα εκείνων που πέσανε σε τούτη τη μάχη, θυμίζοντας, σ' εμάς τους μεταγεγέστερους, πως η λευτεριά μας, καθώς λέει στον εθνικό μας ύμνο ο Σολωμός, είναι «απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα Ιερά»...Σήμερα υπάρχουν Παπαφλέσσηδες στο κλήρο??

ΥΓ...Κι οσοι καλοθελητές παραπονιούνται ο,τι το δημόσιο πληρώνει τόσες χιλιάδες ιερείς...να γνωρίζουν πως το Ελληνικό δημόσιο εφάρμοσε αναγκαστική απαλλοτρίωση της περιουσίας της Εκκλησίας (Νόμοι 1072/1917, 2050/1920, 4684/1931) καταβάλλοντας 40 εκατομμύρια προπολεμικές δραχμές, ενώ το δημόσιο είχε εκτιμήσει τη συνολική αξία στο 1 δισεκατομμύριο. 

Το υπόλοιπο δεν κατεβλήθηκε ποτέ. 

Με το νόμο 536/1945 αποφάσισε να καταβάλλει τους μισθούς του εκκλησιαστικού προσωπικού ώστε χωρίς να έχει υποχρέωση καταβολής αντιτίμου για τις απαλλοτριώσεις. Με τον ίδιο νόμο η Εκκλησία καταβάλλει στο κράτος το 25% επί των ακαθάριστων εισπράξεών της.


Μη ξεχνάμε πως το ελληνικό κράτος απασχολεί περισσότερους μουσικούς (434), απ’ ότι ερευνητές/ειδικούς επιστήμονες (405), ενώ υπάρχουν 13.000 δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι εμπίπτουν στην παράδοξη κατηγορία «Δεν έχει οριστεί κατηγορία προσωπικού». 

Ποιοι είναι και τι ακριβώς κάνουν αυτοί οι άνθρωποι;επίσης στο δημόσιο φαίνεται να απασχολούνται 106 δημοσιογράφοι και 336 εκκλησιαστικοί υπάλληλοι...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .