Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Φωτογραφίες με τεράστιες ουρές σε ειδικά εκλογικά τμήματα του Μόντρεαλ, του Λονδίνου, του Βερολίνου, του Δουβλίνου, της Μαδρίτης και άλλων πόλεων του κόσμου, στα οποία προσήλθαν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα εκατοντάδες χιλιάδες Γάλλοι που δεν ζουν στην πατρίδα τους, κάνουν από προχθές τον γύρο του διαδικτύου.

Προσφάτως, ακόμα και οι Τούρκοι απόδημοι ψήφισαν για το δημοψήφισμα στις χώρες που ζουν. Και το ίδιο συμβαίνει και με τους αποδήμους των πρώην κομμουνιστικών χωρών της Ανατολικής Ευρώπης, που είναι «φρέσκιες» δημοκρατίες.
Οι μόνοι (στην Ευρώπη σίγουρα, ίσως και στον κόσμο ολόκληρο!) που δεν έχουν τέτοιο δικαίωμα, είναι τα εκατομμύρια των Ελλήνων του εξωτερικού. Γιατί άραγε;
Επειδή έτσι το θέλουν τα κομμούνια, που ξέρουν πως δεν θα πάρουν ούτε μισό τοις εκατό; 

Κι επειδή έτσι το θέλουν οι μνημονιακοί –νέοι και παλιοί- που γνωρίζουν ότι θα φάνε «μαύρο» – τουλάχιστον από τους 500.000 Έλληνες, τους οποίους εξανάγκασαν να φύγουν από την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών τους;
ethnikismos.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .