Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Ενώ η χώρα μαστίζεται από τη διαφθορά του δημόσιου τομέα...

ΑΥΤΟΦΩΡΟ (κυρίας) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΕ ΒΑΞΕΒΑΝΗ!

Η Ελλάδα είναι μεν δυτικού τύπου χώρα σε σχέση με τον μεταπολεμικό διαχωρισμό (Ανατολικό-Δυτικό μπλοκ) στην Ευρώπη.
Παρόλα αυτά όμως είναι στις χειρότερες θέσεις απο πλευράς διαφθοράς στο δημόσιο τομέα και στις χειρότερες θέσεις απο πλευράς διώξεων κατά του Τύπου.Ο Γιάννης Στουρνάρας τα τελευταία 20 χρόνια που θυμόμαστε ήταν απο σύμβουλος Υπουργών, μέχρι Υπουργός, Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδας, σε άλλες τράπεζες κλπ.
Είναι ένας απο εκείνους που έχουν άριστες σχέσεις με το "Πρυτανείο", δηλαδή σιτίζεται λόγω θέσεων από το δημόσιο ταμείο, αφού και οι Τράπεζες θεωρούνται δημόσιες, βλέπε το πόρισμα του Εισαγγελέα Καλούδη για τα θαλασσοδάνεια σε Κόμματα, ΜΜΕ κλπ

Ακόμα και αν δεν ήταν όμως τόσο καλές οι σχέσεις του με το "Πρυτανείο" θα έπρεπε να σκεφτεί ότι είναι Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας σε μία χώρα που γονάτισε απο τη διαφθορά του δημόσιου και τραπεζικού τομέα και παρότι ο ίδιος δεν είναι κατηγορούμενος για υποθέσεις διαφθοράς.

Και αφού το σκεφτόταν θα έπρεπε να κάνει το παν να αποτρέψει τη συζυγό του (Λίνα Νικολοπούλου) να μηνύσει, πολύ περισσότερο να ακολουθήσει διαδικασία αυτοφώρου για τον Κώστα Βαξεβάνη, τον συνεργάτη κ.Ανδριανόπουλο και την εφημερίδα για θέματα που σχετίζονται με την επιχειρηματική δραστηριότητα της συζύγου υπό μία προυπόθεση:
Αν η σύζυγός του ως εταιρεία, επιχειρηματική έχει εισπράξει έστω και ένα ευρώ από ταμείο που σχετίζεται με δημόσιο, με τράπεζες και με εταιρείες που προμηθεύουν δημόσιες υπηρεσίες, όπως φαρμακευτικές κλπ

Αν δεν έχει εισπράξει,τότε αλλάζει...

Αν έχει εισπράξει, ακόμα και να έχει δίκιο έναντι του Βαξεβάνη, θα έπρεπε να αναλογιστεί ότι ο δημοσιογράφος ασχολείται με τη διαφθορά και μια υπερβολή για τη γυναίκα του Καίσαρα, δεν είναι έγκλημα.
Προσοχή! Δεν λέμε ότι έγινε υπερβολή εκ μέρους του Βαξεβάνη διότι δεν προλάβαμε καν να διαβάσουμε τι έγραψε.
Μείναμε μόνο στην ανακοίνωση ότι παραδόθηκε γιατί κινείται το αυτόφωρο σε μήνυση της συζύγου του Κάισαρα της Κεντρικής μας Τράπεζας.

Εάν απαντούσε(το πιθανότερο) ότι δεν (πρέπει να) σηκώνει μύγα στο σπαθί του ο Καίσαρ γιατί είναι υποθέσεις δημοσίου χρήματος και ενδιαφέροντος θα συμφωνούσαμε υπό μια ακόμα προυπόθεση:

ΈΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΌ πόρισμα (δια χειρός διορισθέντος νόμιμα) πραγματογνώμονα αναγνωρίζει ότι έγινε ζημιά σε βάρος του Δημοσίου ταμείου και μετόχων ύψους 150 εκατομ ευρώ στην Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας.

Επίσης ότι ένας πραγματογνώμων που διορίστηκε απο τον Εισαγγελέα Λαμίας Θεολογίτη επέστρεψε την πραγματογνωμοσύνη ουσιαστικά ανεκτέλεστη, για την διακριβωση εγκλημάτων, διότι, όπως γράφει αρνείται να του χορηγήσει τα απαραίτητα στοιχεία η πλευρά της Τράπεζας.

Ο Καίσαρ της Κεντρικής Τράπεζας, εκτός απο παντεπόπτης των Τραπεζών, ήταν και Υπουργός Οικονομίας στο επίμαχο διάστημα για την Συνεταιριστική Λαμίας και επίσης κατάγεται, όπως και ο (προκάτοχος) Καίσαρ Προβόπουλος από την περιοχή της Λαμίας.

Σε αυτά τα σπαθιά, σε σχέση με την υπόθεση Βαξεβάνη, δεν βλέπει μύγες ο Καίσαρ Στουρνάρας;


ntokoumenta.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .