Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

ΕΚΑΝΕ "ΤΕΤΟΙΑ" ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΝΤΟΡΑ "ΜΑΣ"; ΜΠΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ντορα μπακογιαννηΗ ΝΤΟΡΟΥΛΑ "ΜΑΣ, Η ...ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟ-ΛΥ-ΨΗ-ΦΙ-Α ΠΟΣΑ !!!... (Nά διαβασθεί ΟΛΟ έως τέλους...)






(ΕΚΑΝΕ "ΤΕΤΟΙΑ" ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΝΤΟΡΑ "ΜΑΣ"; ΜΠΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ... ΕΙΝΑΙ ...ΑΠΙΘΑΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;)
Το ποσό των 2.500.000$ επιστρέφει στο ελληνικό δημόσιο το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ έχει ζητήσει την επιστροφή ακόμη 10.000.000$ !!!
Όπως αναφέρει το ΥΠΕΞ, τα 2.500.000$ είχαν χορηγηθεί το 2008, επί υπουργίας Ντόρας Μπακογιάννη, από την Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας του ΥΠΕΞ, στο «Κέντρο Κλιματικής Αλλαγής της Κοινότητος της ...Καραϊβικής», στο όνομα της υλοποιήσεως "προγραμμάτων"...

Σχετική εικόνα
ΜΕΣ ΣΤΗΝ "ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ" ΚΑΙ ΤΑ ...ΔΥΟ ΤΟΥΣ! 
ΕΣΥ ..."ΧΑΖΟ-ΠΟΠΟΛΟ" ΑΣ ΨΑΧΝΕΙΣ 
ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...
(ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΕΠΑΝΩ, 
ΤΟ ΕΠΑΡΓΥΡΟ ΞΙΦΙΔΙΟ...)

Αποτέλεσμα εικόνας για ντορα μπακογιαννη

Όπως διαπιστώθηκε, τα προγράμματα αυτά ουδέποτε υλοποιήθηκαν, ανεφέρε το υπουργείο, με συνέπεια να βρεθεί το εν λόγω ποσό ως επένδυση, σε έντοκο ομόλογο δημοσίου, χώρας της Λατινικής Αμερικής, με μηνιαία απόδοση 5%...

Σχετική εικόνα

Ακόμα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, έχει ήδη εντοπίσει και έχει ζητήσει την επιστροφή άλλων 10.000.000$ που είχαν δοθεί, επίσης, κατά την περίοδο 2008-2009, χωρίς τις απαραίτητες ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ, σε διαφόρους οργανισμούς και φορείς του εξωτερικού.
Το υπουργείο Εξωτερικών επισημαίνει, ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να αποδοθούν οι διαπιστούμενες ευθύνες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο πλαίσιο της συλλογής ασκόπως σπαταληθέντων χρημάτων, ΚΡΥΦΩΝ λογαριασμών και πατάξεως της διαφθοράς, κατόπιν εντολής του Υπουργού Εξωτερικών, κ. Ν. Κοτζιά και ενεργειών των αρμοδίων Υπηρεσιών του Υπουργείου Εξωτερικών, υπό τον Πρέσβυ, κ. Ν. Βαμβουνάκη, εντοπίστηκε - μετά από μακρά και επίπονη έρευνα - και επεστράφη στις 24 Μαρτίου 2017, στην Τράπεζα της Ελλάδος, το ποσό των 2,5 εκατ. Δολ. ΗΠΑ που είχε χορηγηθεί το 2008 – επί Υπουργίας κας Ντόρας Μπακογιάννη - από την Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του ΥΠΕΞ στο «Κέντρο Κλιματικής Αλλαγής της Κοινότητας της Καραϊβικής» (ΚΚΑΚΚ), στο όνομα της υλοποιήσεως προγραμμάτων.

Όπως διαπιστώθηκε, τα προγράμματα αυτά ουδέποτε υλοποιήθηκαν, καθ΄ότι η ελληνική πλευρά, δεν είχε μεριμνήσει τότε, για τη σύνταξη και υπογραφή του απαιτούμενου Μνημονίου Κατανοήσεως, στο οποίο θα προβλέπονταν υποχρεώσεις και μηχανισμοί για την παρακολούθηση και τον έλεγχο εφαρμογής της Συμφωνίας.

Η συνέπεια των «παραλείψεων» ήταν να βρεθεί το εν λόγω ποσό, χωρίς να μας είναι γνωστό με τίνος την απόφαση, ως επένδυση σε έντοκο ομόλογο δημοσίου, χώρας της Λατινικής Αμερικής, με μηνιαία απόδοση 5%.

Πέραν του ποσού αυτού, το Υπουργείο Εξωτερικών έχει ήδη εντοπίσει -επίσης μετά από μακρά και κοπιαστική έρευνα- και ζητήσει την επιστροφή άλλων 10 εκατομμυρίων δολαρίων που είχαν δοθεί, επίσης, κατά την περίοδο 2008-2009, χωρίς τις απαραίτητες διασφαλίσεις, σε διαφόρους οργανισμούς και φορείς του εξωτερικού. Τα ποσά αυτά παραμένουν έως σήμερα αναξιοποίητα...

Αποτέλεσμα εικόνας για ντορα μπακογιαννη
ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΛΟΝ "ΔΥΣΕΥΡΕΤΗ" ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 
ΒΡΕ ΝΤΟΡΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ (ΙΣΩΣ) ΝΑ ΜΑΣ 
ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ 
ΚΡΑΤΑΣ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ; 
ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΠΑΘΙ; ΔΗΛΑΔΗ, ΤΙ ΣΕ "ΕΚΑΝΑΝ"; 
ΙΠΠΟΤΗ ΙΣΩΣ; ΜΠΑ! ΤΙ "ΕΙΔΟΥΣ" ΙΠΠΟΤΗ ΑΡΑ ΓΕ; 
ΠΟΙΟΙ; ΠΟΥ; ΠΟΤΕ; ΚΑΙ ...ΓΙΑΤΙ;
ΕΛΑ ΤΩΡΑ... 
ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΣ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΤΕ...

Υπό τη σκιά των ανωτέρω, εξυπακούεται ότι το Υπουργείο Εξωτερικών θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αποδοθούν οι διαπιστούμενες ευθύνες.

------------------------------------------------------------------------
Σχετική εικόνα

[ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ' : ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΕΤΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ Η ΕΛΛΑΣ, ΥΠΕΡ λ.χ....ΑΠΙΘΑΝΩΝ "ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ" ΓΙΑ ΤΟΝ Ο.Η.Ε., Ο ΒΑΘΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ!

ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ, ΥΠΕΡ ...ΩΚΕΑΝΩΝ! ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... Ω, ΝΑΙ!


ΥΠΕΡ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΙΔΙΩΝ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ, ΕΞΟΧΩΣ ΔΥΣΔΙΑΚΡΙΤΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ 'ΑΤΛΑΝΤΑ' ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Α-ΝΑ-ΤΡΙ-ΧΙΑ-ΣΤΙ-ΚΑ ...ΣΠΑΤΑΛΟ ΚΑΙ ΑΧΑΝΕΣ!

ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ - ΛΙΓΟΣΤΕΣ... - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΕΩΣ, ΣΤΟΝ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ "ΚΟΥΜΠΑΡΑ" ΤΟΥ Ο.Η.Ε., ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ...

Η "ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ" ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΣ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΘΩΔΗ (ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ) ΠΟΣΑ, ΥΠΕΡ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΟΥ Ο.Η.Ε., ΘΑ ΜΑΣ ...ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ!

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΤΟΤΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΕΜΒΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ, "ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ" - ΜΑ, ΤΙ ..."ΣΥΜΠΤΩΣΙΣ"! - ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΟΗΤΗ 'MORGAN-STANLEY'!]






Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .