Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΠΟΝΟΥΣ - Ο ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΖΗΜΕΝΣ!

Δίκη για τη λεηλασία την ερχόμενη Τρίτη με μάρτυρες υπεράσπισης στελέχη που είναι και σήμερα σε θέσεις κλειδιά 
Σε έναν δημόσιο οργανισμό, αυτόν που χτίζονται( και πολιτικές) καριέρες μια εταιρεία υπέβαλε προσφορά και τελικά κέρδισε το διαγωνισμό.
Η λεπτομέρεια είναι ότι η
εταιρεία δημιουργήθηκε 1,5 μήνα μετά την διεξαγωγή του διαγωνισμού...
Στον ίδιο οργανισμό δίνονταν μπόνους της τάξης των...50.000 ευρώ (3 μισθοί) με αιτιολογίες που ουσιαστικά σήμαιναν ότι αυτός που το έπαιρνε είχε καταφέρει να κουρέψει αβγό...

Ενα πολιτικό πρόσωπο συχνά-πυκνά βγαίνει σε εκπομπές του Αλαφουζέίκου και καθυβρίζει ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Νικολόπουλους με τα χειρότερα λόγια, ενώ φημίζεται για την πολύ στενή σχέση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά.
Ενα (πρώην) συγγενικό προσωπο αυτού του πολιτικού προσώπου έλυνε και έδενε σε αυτόν τον οργανισμό και τα μπόνους που ελάμβανε είναι των δεκάδων χιλιάδων ευρώ...

Δημοσιογράφος που έχει και εμπορική επιχείρηση επίσης κολυμπούσε στα μπονους τα οποία σε ενα χρόνο συνολικά ξεπερνούσαν το εκατομμύριο ευρώ.
Στελέχη αυτού του οργανισμού τα έχουν τυλίξει σε πολλές κόλλες χαρτιών δικαστές, όπως η Ισιδώρα Πόγκα, Α. Σάββας, Π. Τσούμαρη, ο εισαγγελέας Ασπρογέρακας και μάρτυρες υπεράσπισης πάνε άνθρωποι που κολυμπούσαν στα μπόνους και επι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διατηρήθηκαν σε καίριες θέσεις αυτού του Οργανισμού.
Ποιοί είναι;
Περισσότερα στην εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο "ΕΨΙΛΟΝ". Εκεί θα ακούσετε τι έγραφε στον Αντώνη Σαμαρά ο μπατζανάκης του Βαγγέλης Σέκερης για τις βρωμιές της ΖΗΜΕΝΣ.
Ο κ.Σέκερης που έμεινε έξω από τις βρωμιές αυτές είναι μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη της ΖΗΜΕΝΣ, η οποία είχε προβλέψει εγγράφως εκλογές την άνοιξη του 1993 και πράγματι εκλογές προκάλεσε λίγους μήνες αργότερα ο....Συμπιλίδης του Αντ.Σαμαρά!
Στην ίδια εκπομπή, όπως και στην εκπομπή της ερχόμενης Τρίτης στο ΑΤΤΙCA, θα μάθετε περισσότερα και για τα προαναφερόμενα και για το πως γνώριζε ο Κ. Σημίτης τα πάντα για τις μίζες αφού στρατηγός του Πενταγώνου του πήγε φάκελο και αποδείξεις στο πρωθυπουργικό γραφείο.
Δείτε μια σελίδα από τα μπόνους για να πάρετε μια γεύση από το φαγοπότι που υπήρχε και δένει πολλούς με δεσμούς...χρυσούς.


Φυσικά μετά τις εκπομπές θα επανέλθουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .