Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Η Τσαρίνα… του Αμαρουσίου
 
Η κ. Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη είναι η σύζυγος του Δημάρχου Αμαρουσίου, που προσφάτως – για άλλη μια φορά – συνόδεψε τον σύζυγό της στις ΗΠΑ. Λένε πολλοί, πως είναι ο φύλακας άγγελος του Δημάρχου. Λένε όμως και κάποιοι κακοί, ότι είναι υπέρμετρα φιλόδοξη και η ίδια, γι΄ αυτό δεν τον αφήνει σε ησυχία προκειμένου να εισπράττει λάμψη από τη λάμψη του!
Παλαιότερα, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος την είχε αποκαλέσει …Τσαρίνα του Αμαρουσίου και είχε αναδείξει τη χλιδάτη ζωή που διάγει! Αφού πέραν των άλλων, είναι πολύ γνωστά τα τραπεζώματα που κάνει το ζεύγος Πατούλη! Όταν, εν μέσω της μεγάλης οικονομικής κρίσεως, που θυμίζει χρόνους Κατοχής για το λαό μας, εκείνοι έχουν αυτή την πολυτελή ζωή!!
Οι Κατοχικές ημέρες του λαού μας…
 
Αντίθετα, το πρωί της Τρίτης σχηματίσθηκε μια τεράστια ουρά στο Γυμναστήριο Βαρέων Αθλημάτων στη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης από εκατοντάδες συνανθρώπους μας (κυρίως ηλικιωμένους) που υπομονετικά περίμεναν σ΄ αυτήν την ουρά για να πάρουν λίγα τρόφιμα! Μια πρωτοβουλία της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Παύλου Μελά! Η διανομή περιελάμβανε κρέας, τυριά και φρούτα!
Μετά από δυο ημέρες στο Αγρίνιο διά μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, μοιράστηκαν σε πολίτες φρούτα. Κατά τη διάρκεια της διανομής σημειώθηκαν επεισόδια με τη συμπλοκή ανδρών!
Τελικά, πώς σε κατάντησαν Έλληνα! Και εσύ εξακολουθείς και στηρίζει τους δήμιούς σου, μη μπορώντας να αποτινάξεις από πάνω σου το ραγιαδισμό των Οθωμανικών χρόνων!
Δυστυχώς, αυτοί σε γύρισαν στα χρόνια της Κατοχής! Χωρίς να έχει γίνει πόλεμος!!
Καζάκης …ο σύντροφος!
Στο Kontra Cannel το βράδυ της Τρίτης 28 Μαρτίου 2017 στον Αιμίλιο Λιάτσο φιλοξενήθηκε για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης!
Αντίθετα με κάποιους άλλους, που το συγκρότημα Κουρή και ο Αιμίλιος Λιάτσος δεν αντέχουν να τους βγάλουν στο γυαλί, παρ΄ ότι γνωρίζουν πολλά! Γιατί δεν τους το επιτρέπει το Σύστημα! Η Μαφία των Συστημικών ΜΜΕ!
   
Μας είπε λοιπόν σε αυτή τη συνέντευξη ο Δημήτρης Καζάκης, ότι είναι πολύ κοντά σε πολιτική συνεργασία με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και την Λαϊκή Ενότητα!
Αποδεικνύοντας έτσι και ο Δημήτρης Καζάκης, όπως η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ότι δεν μπορούν να αποτινάξουν από πάνω του τις αριστερές τους ιδεοληψίες και να πορευτούν Ενωτικά και Πατριωτικά!
Δεν του επιτρέπουν προφανώς του Δημήτρη Καζάκη άλλα “επικίνδυνα” πολιτικά ανοίγματα, οι “σύντροφοί” του Κατρούγκαλος, Τσακαλώτος, Βαρουφάκης (φωτό) και το Ίδρυμα των Κουρήδων! Ή μήπως έχω λάθος;;;
Το μίσος κατά της Ορθοδοξίας δεν κρύβεται…

Δεν ήταν η πρώτη φορά που στη μαθητική παρέλαση Εθνικής μας Επετείου είδαμε μαθήτρια με μουσουλμανική μαντίλα!
Όμως, θα τρίψουμε στα μούτρα όλων εκείνων των “Δημοκρατών” και Παγκοσμιοποιητών της Πατρίδος μας την ανάρτηση του Πακιστανικού Ισλαμικού Κόμματος Ελλάδος (ναι υπάρχει και τέτοιο κόμμα στις ημέρες μας) που θεωρεί, ότι οι λαθρομετανάστες Μουσουλμάνοι μπορούν να αφομοιωθούν στην Ελληνική Κοινωνία και ότι δεν έχουν τροφοδοτούμενο μίσος κατά της Ελλάδος!
Δείτε λοιπόν την συγκεκριμένη ανάρτηση που μιλάει για χριστιανοφασίστες…
Ο Ρήγας …εκ δεξιών του Εφραίμ!

 
Ο Χρήστος Ρήγας είναι ο Πρόεδρος της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης που αποτελείται από άτομα που έχουν αποσχισθεί από τη Χρυσή Αυγή, αποκηρύσσοντας το Ναζισμό και τον Εθνικοσοσιαλισμό!
Και ακούγεται έντονα, πως σύντομα θα αλλάξει την ονομασία του κόμματος, στην πιο εύχρηστη ονομασία της “Πατριωτικής Ένωσης”!
Πάντως, οι διασυνδέσεις του Χρήστου Ρήγα είναι ισχυρές, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, με τον Γέροντα Εφραίμ, ο οποίος μετά την πανηγυρική αθώωσή του επανακτά τη μεγάλη “ρωσική” δύναμη!
Τελικά προβλέπεται να γίνει της ανατροπής!!
Από …το σοφό διαδίκτυο!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .