Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Η σταύρωση του ελληνικού λαού από το «πάση θυσία στο ευρώ»


Η εβδομάδα των παθών αυτών των ημερών μας αναδεικνύει και τα πολύχρονα πάθη, τη σταύρωση του ελληνικού λαού στο βωμό του ιερού δόγματος του «πάση θυσια στο ευρώ». Συντάξεις, μισθοί, φόροι, υγεία,πρόνοια και τώρα πια υφαρπαγή των σπιτιών και δημόσιας περιουσίας.Η χώρα ανασκολοπείται,καίγεται, καταστρέφεται, ποδοπατείται.


Η ανεργία έχει φτάσει στα συννεφα, οι μισθοί και οι συντάξεις των 300-500 ευρώ είναι ο κανόνας. Η φοροκαταιγίδα χτυπά αλύπητα όλους, μισθωτούς,ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρηματίες,αγρότες. 

Χιλιάδες επιχειρήσεις κλείνουν ή δραπετεύουν στο εξωτερικό. Οι αυτοκτονίες αποτελούν καθημερινή πραγματικότητα. Πάνω απο 100.000 νέοι και νέες ξενιτεύονται κάθε χρόνο στα ξένα για μια μοίρα στον ήλιο.

Τα νοσοκομεία έχουν διαλυθεί, τα φάρμακα εξαφανίζονται. Τα κάυσιμα πανάκριβα λόγω τεράστιων φόρων έχουν γίνει απλησίαστα. 

Εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες δεν έχουν ρεύμα ή κάυσιμα για θέρμανση. Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες συντηρούνται με συσσίτια. 

Οι αποταμιεύσεις των Ελλήνων πολιτών, οι περιουσίες που συγκέντρωναν επι χρόνια τώρα, εξαϋλώνονται.

Η χώρα τελειώνει.Και όμως υπάρχουν ακόμα ευρωγενίτσαροι ινστρούκτορες που ψεκάζουν τους πολίτες για τη μοναδική επιλογή του «πάση θυσία στο ευρώ». Και το χειρότερο, υπάρχουν ακόμα ανόητοι ευεπίφοροι στο ψέκασμα που τους ακούνε. Δεν βλέπουν το δάσος αλλά παρατηρούν το δέντρο. 


Τους δείχνεις το φεγγάρι και βλέπουν το δάχτυλο. Δεν κοιτούν τα χάλια μας, τα χάλια τους, και λένε ότι άν γυρίσουμε στη δραχμή θα μπούμε στην κόλαση. Ενώ η σημερινή κόλαση για τους ανόητους αυτούς, είναι ένα ένα περαστικό αεράκι…

Εκπρόσωποι των ευρωραγιάδων και των ψεκασμένων, κυβέρνηση αξιωματική και αντιπολίτευση, μαζι με τα κομματίδια της διαπλοκής, τραγικοί, αλοίθωροι, καρεκλολάγνοι,δουλικοί, ευρωγενίτσαροι, εκπρόσωποι μιας χώρας εγκλωβισμένης σε παγίδας χρέους, ψελίζουν κορώνες αντίστασης ηρωϊκά και πένθιμα. Ρίχνουν τουφεκιές στον αέρα, έτσι για την τιμή των όπλων.

Το «πάση θυσία στο ευρώ» σκοτώνει τη χώρα. 


Αφού ο ελληνικός λαός δεν ξεσηκώνεται μαζικά απο την πολυθρόνα και δεν πετροβολά το γελοί, παρανοϊκό, καταστροφικό αυτό ευρωγενιτσαρικό δόγμα και τους κατοχικούς εκπροσώπους του, πληρώνει πολύ ακριβά το μάρμαρο.


Και θα το πληρώσει ακόμα πιο ακριβά αν δεν ξυπνήσει εγκαίρως. 

Γιατί αν συνεχιστεί η σημερινή τραγωδία, όπως πάμε, στο τέλος δεν θα υπάρχει κανένας εδώ για να τον πετροβολήσουμε.

 Η Ελλάδα τελειώνει. Την σκοτώνει η ευρωδουλεία, η ανοησία και η παραλυσία.


/odosdrachmisΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .