Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΞΗΛΩΣΕ ΤΟΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ!!

ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ! 

Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΞΗΛΩΣΕ ΤΟΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ, ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!!


Τι σας λέγαμε πριν από μερικές ημέρες για τον Πανιώνιο που ξήλωσε από το σήμα της ομάδας του το σύμβολο του σταυρού-ελληνικής σημαίας και του κίονα; Δείτε την ανάρτησή μας εδώ πάνω στα κόκκινα γράμματα και θα καταλάβετε.
Δυστυχώς υπάρχει και θλιβερή συνέχεια από τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης ο...

οποίος έχει ξηλώσει από το σήμα του Συλλόγου το αρχαιοελληνικό σήμα του Μαίανδρου!!! Ντροπή και αίσχος! Αναρωτιόμαστε αν οι ελληνικές ομάδες οι οποίες έχουν μεταβληθεί σε εταιρείες που έχουν ένα σωρό ξένους παίκτες στις τάξεις τους παίζουν το παιχνίδι των παγκοσμιοπποιητών που θέλουν την ισοπέδωση της Ελλάδος και της ιστορίας της, Ρε, μόνοι τα μάτια σας βγάζετε εκεί στους λεγόμενους ελληνικούς συλλόγους;

Το θέμα αναδεικνύει το basketplus.gr το οποίο κάνει και μερικά καυστικά σχόλια.
Μια αλλαγή στο σήμα της ΚΑΕ Άρης που έγινε αντιληπτή στις αρχές του μήνα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις εντός του κόσμου του Άρη και ιδίως των πιο μπασκετικών.

Βεβαίως στις αντιδράσεις που καταγράφονται - ιδίως στο Facebook της ΚΑΕ όπου υπάρχουν πολλά αρνητικά σχόλια - υπάρχουν και υπερβολές, όμως σε κάθε περίπτωση υπάρχει ένα κακό κλίμα από μια αλλαγή που κανείς, είναι η αλήθεια, δεν κατάλαβε γιατί έγινε, ή τουλάχιστον δεν έχει εξηγηθεί επαρκώς μέχρι στιγμής. Ποια ήταν η αλλαγή;

Αφαιρέθηκε ο μαίανδρος που υπήρχε πίσω από το άγαλμα του Άρη, ένα αρχαιοελληνικό σύμβολο, που για πολλούς φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν άρρηκτα δεμένος με την ιστορία της ομάδας και τον όλον συμβολισμό του σήματος για τον Θεό του Πολέμου της μυθολογίας, Άρη.

Η αφαίρεση έγινε και από την διαφημιστική καμπάνια για τα διαρκείας και είναι προφανές και στο μαύρο υπόβαθρο που επιλέχθηκε και στο κίτρινο. Ίσως σε κάποιους να μην έγινε αντιληπτό καν, σε άλλους έγινε και δεν προκάλεσε τίποτα, αλλά και σε άλλους προκάλεσε μεγάλη δυσφορία. Είναι κάτι που ίσως να μπορούσε να αποφευχθεί, άλλοι λένε πως έγινε για μίνιμαλ design λόγους, άλλοι για... πολιτικούς λόγους.

Η ΚΑΕ Άρης πιθανώς να τοποθετηθεί επ' αυτού με ανακοίνωση ή σε κάποια συνέντευξη Τύπου, όπως θα κάνει και για το θέμα του Nick Galis Cup που δε θα γίνει φέτος, όπως είχε αποκαλύψει το Basketplus.gr! Άλλο μεγάλο ζήτημα κι αυτό, ή για κάποιους μικρό, στο οποίο θα αναφερθούμε λεπτομερώς προσεχώς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .