Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

ALEKSEY PUŞKOV : ΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΤΟΤΕ… ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!!!

Με μια πολύ σκληρή δήλωση κατά των ΗΠΑ και του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, ο Ρώσος γερουσιαστής, Aleksey Puşkov, ούτε λίγο ούτε πολύ απείλησε με πόλεμο τις ΗΠΑ αν συνεχίσουν τις αεροπορικές τους επιδρομές κατά του νόμιμου συριακού καθεστώτος. Προηγουμένως η ρωσική κυβέρνηση κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι επιτέθηκαν εναντίον ενός ανεξάρτητου κυρίαρχου κράτους.

Ο Aleksey Puşkov τονίσει στις δηλώσεις του σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην Συρία, ότι με την αιφνίδια αυτή κίνηση του ο Τραμπ απέδειξε ότι δεν διαφέρει καθόλου με τους προκάτοχους του, Μπους και Ομπάμα.
Παράλληλα απείλησε ότι η Ρωσία δεν θα επιτρέψει καμία αλλαγή του στάτους κβο στην Συρία και τόνισε, ότι έχει την δυνατότητα να αποτρέψει κάθε τέτοια κίνηση ακόμα και να προχωρήσει σε ανοιχτό πόλεμο. Μάλιστα!
Τα πράγματα όπως φαίνεται εκτραχύνονται σε επικίνδυνο βαθμό.
Την ίδια ώρα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαούσογλου, επεσήμανε κάτι που μας ενδιαφέρει άμεσα, ότι υπάρχει πιθανότητα να προκληθεί ένα καινούργιο τεράστιο κύμα προσφύγων που θα επιδιώξουν με κάθε μέσο να καταφύγουν στην Δύση.
Είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο ;;;
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .