Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Δύο [2] γυναίκες, μόνονΕπειδή ξέρω πόσο ανησυχείτε, μήπως και δεν ξανακουστεί στα ιερά χώματα της Αττικής, η φωνή του μουεζίνη, μετά απο 400 χρόνια σκλαβιάς, να σας ενημερώσω ευθύς αμέσως ότι το Μέγα Τέμενος του Ισλάμ στον Βοτανικό, θα είναι έτοιμο αρχές Μαϊου!

Ναι-ναι, καλοί μου ελληνόφωνοι, νοσταλγοί του Μπελογιάννη και του Κιουταχή πασά.
Μαζί με την πρωτομαγιά της ΓΣΕΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΕΗ, των ΜΚΟ, του ΠΑΜΕ και των λοιπών εγχώριων κρατικοδίαιτων συμμοριών, θα απολαύσετε επιτέλους όλα εκείνα για τα οποία οι πρόγονοι μας θυσιάστηκαν, έτσι ώστε να μην ξανακουστούν [και να μην ξαναβεβηλώσουν] στα χώματα της Ελλάδος.

Ιλά ιλ Αλλαχ... Αλλαχ ου ακμπαρ... ραγιά ρουμι κιοπόγλου κιοπέκ... και δεν συμμαζεύεται.
Good morning Yunanistan!

Και στο μεταξύ η δημοκρατική πλειοψηφία των ιθαγενών χαχόλων, παρακολουθεί ανελλιπώς τα survivors.
Όχι όλοι όμως!
Όπως στην Γαλατία του Αστερίξ, υπήρχε ένα μικρό γαλατικό χωριό που αντιστέκονταν στην εξουσία των καισάρων, φαίνεται ότι υπάρχουν και στην Ελλάδα δύο [2] γυναίκες, που μόνες τους παλεύουν ενάντια στο ισλάμ και στους ισλαμολάγνους.

Μάλιστα σωστά ακούσατε.
Δύο [μόνον 2!] γυναίκες, που δεν έχουν υπογράψει ακόμα συνθηκολόγηση με τις ορδές των ισλαμομογγόλων... 

Φτανουν όμως μοναχά 2 γυναίκες για να σταματήσουν τις ορδές του Νέου Ξέρξη;
Τι να σας πω;
Και οι 300 του Λεωνίδα δεν έφταναν αλλά γι αυτούς έγραψε η ιστορία.        
Για τους μηδίσαντες, ποιος αδειάζει να τους χέσει...

Και σας δίδω εδω καταρχήν το ρεπορτάζ, από τις πυρετώδεις εργασίες του τεμένους, για να μην νομίζετε ότι τα βγανω εγώ από το μυαλό μου...

"...Αρχές Μαΐου αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα, στην περιοχή του Βοτανικού, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος της κοινοπραξίας και διευθύνων σύμβουλος της Intrakat, Πέτρος Σουρέτης.

Το έργο κατασκευάζεται από την κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ - ΤΕΡΝΑ ΑΕ - J&P-ΑΒΑΞ ΑΕ - INTRAKAT, το συμβατικό τίμημα ανέρχεται σε 887.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, ενώ φορέας του έργου είναι το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Η σύμβαση με την κοινοπραξία υπεγράφη στις 10 Οκτωβρίου 2016 και η έκταση παραδόθηκε από το υπουργείο Υποδομών στις 4 Νοεμβρίου.

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή μεταλλικού κτιρίου Τεμένους, συνολικής επιφάνειας 1.000 τ.μ., τα οποία κατανέμονται σε ισόγειο και ημιώροφο, χωρητικότητας 350 ατόμων, σε οικόπεδο έκτασης 17 στρεμμάτων.

Συγκεκριμένα, το κτίριο περιλαμβάνει: λατρευτικό χώρο ανδρών (300 ατόμων), λατρευτικό χώρο γυναικών (50 ατόμων), βοηθητικούς χώρους ανδρών και γυναικών (αποδυτήρια), WC ανδρών και WC γυναικών, γραφείο Ιμάμη και γραφείo Μουεζίνη.

Οι εργασίες ξεκίνησαν τον Νοέμβριο με την κατεδάφιση των δύο από τα οκτώ κτίρια, στη θέση των οποίων κατασκευάζεται το τέμενος. Στις αρχές Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε η θεμελίωση του κτιρίου, ενώ τέλος Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε ο μεταλλικός σκελετός.

Παράλληλα, εκτελούνται όλες οι απαραίτητες εσωτερικές οικοδομικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Οι εργασίες σε εξέλιξη αφορούν την τοποθέτηση βιομηχανικών δαπέδων, κουφωμάτων, εγκαταστάσεων ύδρευσης - αποχέτευσης - θέρμανσης - πυρόσβεσης, εγκαταστάσεις ισχυρών - ασθενών ρευμάτων, τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, την τοποθέτηση των ειδών υγιεινής και τις απαραίτητες δοκιμές των Η/Μ εγκαταστάσεων για την ολοκλήρωση του κτιρίου..."

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 
Το ξεπατίκωσα από το Πρώτο Θέμα

ΚΙ ενώ οι ελληνόφωνοι εργολάβοι σκοτώνουνται να κατασκευάσουν το τέμενος σε χρόνο ρεκόρ, 
δύο [2 μόνον] γυναίκες συνεχίζουν να αγωνίζονται, έναν εκ των προτέρων χαμένον αγώνα...
Ιδού η μαρτυρία αυτόπτου μάρτυρα, που μου την έστειλε αγαπημένη μου φίλη [παρούσα στην πρόσφατη δίκη στο Σ.τ.Ε. σχετικά με την αναστολή των εργασιών στο τέμενος]
"...Δυο κυρίες κατευθύνονται στην Αίθουσα του δικαστηρίου [του Σ.τ.Ε.], για εθνική υπόθεση όπως αναφέρουν!!!

Τις ρωτώ...
- Που πάτε κυρίες μου;;;
- Στην Αίθουσα Να υποστηρίξουμε τον αγώνα μας κατά της μόλυνσης του Ιερού Βοτανικού και της Ιεράς οδού, που θέλουν να φτιαξουν Τέμενος, επάνω στα ιερά λείψανα και ιερά των προγόνων μας Ελλήνων, που σκάβουν και κλέβουν τα ιερά και όσια που κοιμούνται στον ιερό χώρο, με την άδεια των προδοτών και εγκάθετων των Τελευταίον κυβερνήσεων!!!

- Αγαπητές μου κυρίες! Εκεί μέσα είναι ύαινες, τσακάλια και αλεπούδες, φίδια, σκουλήκια. Για ποιο αγώνα σας, λέτε;;;

- Κάνετε λάθος κύριοι εκεί μέσα είναι ο βωμός της πατρίδος μας, είναι το ιερό βάθρο της δικαιοσύνης!!! Είναι το βάθρο της αξιοπρέπειας του Έθνους μας!!! Στην Έδρα του δικαστηρίου λοιπόν σας λέμε, είναι τα λιοντάρια να μας προστατέψουν και να αποδώσουν το δίκιο!

- Τι λέτε, κυρίες μου; Στην έδρα είναι κρεμάστρες με ρόμπες, αν προσέξετε καλά θα διακρίνετε τα σχοινιά που βγαίνουν από τα παρασκήνια για να κινούν τις μαριονέττες της Διαστρικής Έδρας! Μέσα κυρίες μου είναι οι απεσταλμένοι του Ξέρξη, με νέα αιτήματα, σύγχρονα, Θέλουν να φτιάξουν το άντρο του Ισλάμ να έρχεται ο Ξέρξης να προσκυνά!

- Μα;;;;;;; Τον Ξέρξη δεν τον έδιωξε, άρον άρον ο Λεωνίδας;;;;
- Αυτοί κυρίες μου, είναι οι απόγονοι του Ξέρξη και ζητούν άνευ όρων την παράδοση των Αθηνών!!! Και οι απόγονοι του Εφιάλτη θα είναι στην Έδρα του δικαστηρίου για να παραδώσουν την Ελλάδα στους Σύγχρονους Ξέρξες!

Τα σημερινά δικαστήρια κυρίες μου, αποκαθήλωσαν τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Λεωνίδα, τον Κολοκοτρώνη, τον Αθανάσιο Διάκο, τον Νικηταρά, τον Καραϊσκάκη, τον Καποδίστρια – και στην θέσης τους ανέδειξαν τον Ανθέλληνα Κίσινγκερ, το Ρότσινλτ, τον Ροκφέλερ, την Μέρκελ, το Σόιμπλε, τον Ρουμπάι, τον Ντάσειμπλουτ , – και όλους τους εχθρούς των Ελλήνων!!!

Δυο κύριες, δυο αγωνίστριες, μπήκαν μέσα στο στόμα του λύκου στα λεγόμενα Ελληνικά δικαστήρια – για να παλέψουν σαν λιοντάρια για την πατρίδα τους, χωρίς να φοβηθούν, χωρίς να λυγήσουν ούτε μια στιγμή!

Μια δικηγόρος η Αἰκατερίνη Παντελίδου με δικά της έξοδα αγωνίζεται μέρα και νύχτα χρόνια να αποτρέψει την προδοσία!!!

Αλήθεια που είναι οι συμπατριώτες της δικηγόροι, να σηκώσουν το ανάστημα τους, που θα έφερνε την σίγουρη νίκη;;;;
Αυτοί οι κύριοι την δικηγορία την έχουν αναγάγει σε κέντρο της μαφίας, σε σουπερ μάρκετ, προσφορά και ζήτηση!!!

Αλίμονο στον άτυχο που δεν έχει να τους πληρώσει, για να σωθεί.

Η δεύτερη κυρία είναι  Γνωστή αγωνίστρια !!!!!
Σήμερα αυτές οι κύριες μόνες τους, θυμίζοντας την ηρωίδα Μπουμπουλίνα, Λασκαρίνα έδιναν αγώνα για την πατρίδα τους και τους Έλληνες, μόνες τους!!! Μπήκαν με πατριωτικό θάρρος να τα βάλουν με τους προδότες, με το πολιτικό προδοτικό σύστημα, με τους δολοφόνους επικυρίαρχους, που έχουν αποφασίσει να σκοτώσουν οτιδήποτε Ελληνικό!

Τιμή και δόξα σε αυτές τις κυρίες, που δεν θέλουν επαίνους αλλά αποτελέσματα υπέρ της πατρίδος τους, είναι αφανείς ήρωες μέσα στην διαλυμένη ελληνική κοινωνία, μοιάζουν σαν δυο στρατιώτες που μπήκαν μέσα σε στρατόπεδο του εχθρού με χιλιάδες στρατιώτες να τους νικήσουν!!!!

Μην σκοτώνεστε να στείλετε μηνύματα συμπαράστασης στις πατριώτισσες, γιατί είναι εναντίον των ανθρωπιστικών σας συναισθημάτων, είναι εναντίων των συμφερόντων σας, με απατεωνιές, κομπίνες και προδοσίες που μαζέψατε τα Ευρώ σας!

Ένα ευχαριστώ σε αυτές τις δυο ηρωίδες που αγωνίζονται για τους λιγοστούς εναπομένοντες πατριώτες!"

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Να προσθέσω κι εγώ ενα μεγαλο ευχαριστω στις 2 κυριες [δύο μόνον, ρε πούστη μου] 
Για όλους εμάς τους ελληνόφωνους, που αφήνουμε να ξανακουστεί η στριγκιά φωνή του μουεζίνη στα χώματα μας, δεν αξίζει παρα το φτυσιμο της ιστορίας.

Το μόνο που έχω να πω ακόμα, είναι ότι το 1949 νομίζαμε ότι νικησαμε.... 


3 σχόλια:

 1. ΒΙΝΤΕΟ

  Γιατί φοβόμαστε ένα μυστικό 1400 χρόνων του Ισλάμ

  https://www.youtube.com/watch?v=lk7nvRegqao


  Δημοσιεύτηκε στις 3 Μαΐ 2016

  Oμιλία του Dr. Bill Warner

  για την έρευνά του σχετικά με τα 1400 χρόνια του Ισλάμ.

  Δείτε πως πως δημιουργήθηκε και πως επεκτάθηκε το Ισλάμ στον κόσμο.

  ΥΣ.


  ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΦΝΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ .............

  ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ !

  .........................................................


  ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

  ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ Ή ΘΑΝΑΤΟΥ ! ! !


  ΑΥΤΟΙ


  Ή


  ΕΜΕΙΣ  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΙΣΛΑΜ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΗΣ ΝΤΠ

  Η ευρωπαϊκή συνείδηση και οι εχθροί της
  Με 140 εκατομμύρια μουσουλμάνους στην καρδιά της το 2040, η Ευρώπη θα διαθέτει ακόμη την ελληνορωμαϊκή και χριστιανική της συνείδηση;
  Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014
  http://europeanbusiness.gr/articlefiles/europe_map.jpg
  Προσφάτως ακόμα, όταν σε διεθνές συνέδριο τόλμησα να μιλήσω για την ανάγκη ενός πολιτιστικού Μάαστριχτ στην Ευρώπη, εδέχθην καταιγισμό διαμαρτυριών και αποδοκιμασιών. Το γεγονός και μόνον μιας προσπάθειας η Ευρώπη να επαναφέρει στο προσκήνιο της ιστορίας της κομμάτια από την κοινή της κληρονομιά, ενοχλεί κάποιους –και πολύ σοβαρά, μάλιστα.

  Όχι, ο χρόνος δεν είναι πολύ μακρυά. κάπου το 2040, όταν τα εγγόνια μου θα πλησιάζουν τα τριάντα τους χρόνια, στην Ευρώπη της δημοκρατίας θα κατοικούν περίπου 140 εκατομμύρια μη Ευρωπαίοι –οι οποίοι, ωστόσο, θα έχουν ευρωπαϊκή εθνικότητα. Επίσης, η Ευρώπη θα περιστοιχίζεται από 90 έως 96 εκατομμύρια Τούρκους, 300 εκατομμύρια Βορειοαφρικανούς και 220 εκατομμύρια Κεντροασιάτες. Λίγο πιο μακρυά της, στην Μέση Ανατολή, θα βρίσκονται άλλα 160 εκατομμύρια Άραβες, Ιρανοί, Ιρακινοί, Κούρδοι και Ισραηλινοί –με τους τελευταίους να είναι οι μισοί και πλέον αραβικής προελεύσεως. Θα έχουμε έτσι μιαν Ευρώπη «περικυκλωμένη» από 800 εκατομμύρια μουσουλμάνους, με άλλα 140 εκατομμύρια να βρίσκονται στην καρδιά της.

  Η εξέλιξη αυτή, αν λάβουμε υπ’ όψιν μας την σημερινή ευρωπαϊκή δημογραφική πραγματικότητα, θέτει από μόνη της ένα πολύ σοβαρό ερώτημα: Σε είκοσι χρόνια θα υπάρχει ευρωπαϊκή συνείδηση; Με πιο απλά λόγια, θα υπάρχει ακόμα αυτή η ιστορική σύνδεση των Ευρωπαίων με ένα πολύ πλούσιο παρελθόν, το οποίο υπήρξε η μήτρα της δημοκρατικής παραδόσεως και της ελεύθερης συνειδήσεως; Παραφράζοντας τον Τ.Σ.Έλλιοτ, σε είκοσι με τριάντα χρόνια πόσοι Ευρωπαίοι θα είναι πρόθυμοι να διαφυλάξουν μία κληρονομιά δύο και πλέον χιλιάδων ετών, που είναι αυτή της Ελλάδος της Ρώμης και του Ισραήλ; Όταν στην καρδιά της Ευρώπης θα υπάρχει ένα άτυπο μουσουλμανικό κράτος, το οποίο θα είναι μεγαλύτερο από τις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες ξεχωριστά, θα μπορούμε ακόμα να μιλάμε για Ένωση και για ευρωπαϊκό πολιτισμό;

  Γιατί όχι, θα μάς απαντήσουν αρκετοί Ευρωπαίοι και θα δείξουν δυσφορία για τον «φυλετικό» χαρακτήρα του ερωτήματος. Θα σπεύσουν, επίσης, να μάς υπενθυμίσουν ότι η είσοδος του Ισλάμ στην Ευρώπη δεν διαφέρει από την είσοδο πριν κάποιους αιώνες βάρβαρων φυλών της στέπας, που ναι μεν οδήγησαν στο τέλος του αρχαίου κόσμου, πλην όμως στην συνέχεια εκχριστιανίσθηκαν και ασπάσθηκαν πλήρως το εννοιολογικό και αξιολογικό πλαίσιο που είχε δημιουργήσει ο ελληνορωμαϊκός κόσμος. Σαφώς δε, οι λαοί εκείνοι παραιτήθηκαν από την ταυτότητά τους, αποδεχόμενοι την υιοθεσία τους από τον παλαιό και επίζηλο κόσμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θα ήταν ίσως αφελές και ανόητο να περιμένουμε παρόμοια συμπεριφορά από τους μουσουλμάνους. Οι ίδιοι αμέσως και εμμέσως δηλώνουν ότι απορρίπτουν την Δύση και όχι λίγες φορές εκδηλώνουν την απέχθειά τους προς τις ελληνορωμαϊκές αξίες.

  Προσφάτως ακόμα, όταν σε διεθνές συνέδριο τόλμησα να μιλήσω για την ανάγκη ενός πολιτιστικού Μάαστριχτ στην Ευρώπη, εδέχθην καταιγισμό διαμαρτυριών και αποδοκιμασιών. Το γεγονός και μόνον μιας προσπάθειας η Ευρώπη να επαναφέρει στο προσκήνιο της ιστορίας της κομμάτια από την κοινή της κληρονομιά, ενοχλεί κάποιους –και πολύ σοβαρά, μάλιστα.

  Στο όνομα ενός δήθεν κινδύνου πολιτιστικής ομογενοποίησης, υπάρχουν στην σημερινή Ευρώπη ισχυρές δυνάμεις που επιδιώκουν την διάλυση του ευρωπαϊκού ενοποιητικού εγχειρήματος από το εποικοδόμημα. Ήτοι, από το πεδίο του πνεύματος. Προσπαθούν έτσι να καταστρέψουν την ευρωπαϊκή συνείδηση, παρεμποδίζοντας την διάδοσή της. Προφασιζόμενοι ότι οι Ευρωπαίοι πρέπει να διατηρούν τις επιμέρους ιδιαιτερότητές τους, στην ουσία οι εχθροί της ευρωπαϊκής συνειδήσεως αυτήν προσπαθούν να εκτοπίσουν. Διότι, για τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς που ήλθαν και συνεχώς έρχονται στην Ευρώπη, η κουλτούρα της τελευταίας κάθε άλλο παρά ευπρόσδεκτη είναι. Με εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα, η στάση των μουσουλμάνων είναι απορριπτική απέναντι στην ευρωπαϊκή πολιτιστική παράδοση –συχνά εκδηλώνεται δε και επιθετικά, με τρόπο που σκοπίμως προκαλεί. Σε χώρες όπως η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο και η Ολλανδία, από χρόνια τώρα και κυρίως μετά το 1973, έχουν δημιουργηθεί θύλακες πολιτικής αποσταθεροποιήσεως της Ευρώπης, με στόχο την σταδιακή «αποευρωποίηση» μεγάλων κατηγοριών του πληθυσμού.

  Σήμερα, το φαινόμενο αυτό έχει προσλάβει τεράστιες διαστάσεις και αποτελεί πλέον πραγματική πληγή, η οποία τροφοδοτείται συνεχώς και από την κοινωνική κρίση που μαστίζει μεγάλες και μικρές χώρες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Αναγνωρίζεται δε από πολλές πλευρές ότι έγιναν σοβαρότατα λάθη στο επίπεδο αυτό και στο παρελθόν δεν συνεκτιμήθηκαν όπως θα έπρεπε τα έργα και οι ημέρες του εντός Ευρώπης Ισλάμ.

  Με φρίκη έτσι οι Ευρωπαίοι διαπιστώνουν, πρώτον, ότι κάπου 2.500 νέοι μουσουλμάνοι-ισλαμιστές που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην γηραιά ήπειρο σήμερα πολεμούν με τους τζιχαντιστές στο Ιράκ και στην Συρία και, δεύτερον, ότι κάποιοι από αυτούς εκτελούν και χρέη χασάπη. Το γεγονός αυτό από μόνο του αποτελεί βαρύτατη προσβολή για την Ευρώπη, αλλά πίσω του κρύβονται και πολλές άλλες πραγματικότητες.

  Η σημερινή Ευρώπη δεν διαθέτει πλέον αυτοκρατορίες. Όμως, στο πολυπολικό πλέον κόσμο μας, η οικονομική και πολιτιστική της δύναμη ενοχλούν. Κυρίως δε ενοχλεί το κοινωνικό της πρόσωπο, το οποίο για τις οικονομικές ολιγαρχίες των αναδυόμενων χωρών αποτελεί πρόκληση. Το ίδιο ισχύει και για την ευρωπαϊκή κοινοβουλευτική δημοκρατία, πρότυπο ανοχής και σεβασμού του δικαιώματος της διαφοράς. Ισχυρές λοιπόν δυνάμεις βίας, φανατισμού και οικονομικής λεηλασίας θέλουν να αμαυρώσουν το συνολικό αυτό πρότυπο και να το καταστρέψουν. Γι αυτό και το προκαλούν στο επίπεδο της συνειδήσεως.

  Το κρίσιμο ερώτημα είναι μέχρι πότε θα υπάρχει ανοχή στις προκλήσεις.


  http://europeanbusiness.gr/page.asp?pid=1406

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .