Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Γιατί φοβόμαστε ένα μυστικό 1400 χρόνων του Ισλάμ

ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ . ΔΕΙΤΕ ΤΟ.

Oμιλία του Dr. Bill Warner για την έρευνά του σχετικά με τα 1400 χρόνια του Ισλάμ.Δείτε πως δημιουργήθηκε και πως επεκτάθηκε το Ισλάμ στον κόσμο.
3 σχόλια:

 1. μπούρδες..
  δείτε την ταινία the massege antony kouin -ειρήνη παπα στο ποπ-κορν στις ιστορικές

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. o μουσουλμάνοι ειναι αίρεση του χριστιανισμου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. O Dr.Bill Warner αναφέρει τη μισή αλήθεια, όπως την διαβάζουν και την προπαγανδίζουν οι δυτικοεβραίοι. Όλο γι' αυτούς μιλάει.. Για τους σταυροφόρους του Πάπα που κατέκτησαν, λεηλάτησαν επί 57 χρόνια και κατέστρεψαν την Βυζαντινή Αυτοκρατορία ,δεν λέει τίποτε. Από τότε δεν μπόρεσε να σηκώσει κεφάλι το Βυζάντιο που τους έβγαζε τα μάτια με τον πολιτισμό του. Δεν μπορούσαν να το χωνέψουν αυτό. Έτσι ήρθε και η τελική πτώση του το 1453. Για την εξάπλωση του Ισλάμ στην Ευρώπη έβαλαν το χεράκι τους και οι Δυτικοί με προεξάρχοντα τον Πάπα. Η εξιστόρησή του αυτή, επί πλέον δείχνει πολύ ανθελληνικό πνεύμα. Αποκρύπτει το γεγονός ότι ο κλασικός πολιτισμός που αναμασά συνεχώς ήταν Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και ότι οι περσικοί πόλεμοι αναχαίτησαν την επικράτηση των βαρβάρων στην Ευρώπη από τον 5ο αιώνα π.Χ.
  chraina

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .