Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

("Η Οθωμανική Lieutenant»: Μια προσβολή για τα θύματα της Γενοκτονίας)

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ - ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ GOOGLE.

Αγαπητοί Υποστήριξης,
Εμείς, το Ελληνο-Αμερικανικό Συμβούλιο, σε αλληλεγγύη με την Ayf-Δυτικών , παροτρύνει την ελληνική-αμερικανική κοινότητα, καθώς και όλους τους απογόνους των Αρμενίων, Ελλήνων και Ασσυρίων Γενοκτονίας, να μποϊκοτάρουν κοινού το που κυκλοφόρησε πρόσφατα ταινία, Η Οθωμανική υπολοχαγός.
Η ταινία, η οποία παράγεται από μια τουρκική εταιρεία παραγωγής, κυκλοφόρησε στις 10 Μαρτίου και τα αστέρια Michiel Huisman, Ήρα Hilmar, Josh Hartnett, και Ben Kingsley. Στεγάζεται σε Ittihadist Τουρκία κατά τη στιγμή της Γενοκτονίας, η ταινία είναι μια κραυγαλέα προσπάθεια να αποκηρύξει την επερχόμενη ταινία, The Promise, και παραπλανούν ευαίσθητος νεολαία να πιστέψει η Γενοκτονία ήταν ένα "δύο όψεων" εκδήλωση.
Παρά το γεγονός ότι στο AHC, αναγνωρίζετε ότι Οθωμανοί Τούρκοι είχαν επηρεαστεί από την κατάσταση του πολέμου σε όλη την αυτοκρατορία, όπως και όλα τα οθωμανικά πολίτες, τα βάσανά τους δεν μπορεί να εξομοιωθεί με μια συστηματική εκστρατεία εξόντωσης, η οποία έπληξε τους γηγενείς Έλληνες, Αρμένιοι, Έλληνες και Ασσύριοι λαών της Ανατολική Θράκη και την Ανατολία.
Ως εκ τούτου, ζητούμε από την ελληνική ομογένεια στις ΗΠΑ να απόσχουν από την πληρωμή για να παρακολουθήσουν την ταινία σε θέατρα ή στηρίζουν με οποιοδήποτε τρόπο. 
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε Ayf ξεκίνησε εκστρατεία επιστολή γραπτώς στις τοπικές θέατρα για να τους εκπαιδεύσει σχετικά με το σκοπό αυτής της ταινίας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ioannis@americanhellenic.org
Με εκτιμιση,
Ιωάννης Fidanakis 
Εκτελεστικός διευθυντής 
Ελληνοαμερικανικό ΣυμβούλιοΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .