Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Τι το έκανες το CD εισαγγελεύ Ελένη Ράικου;

Γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών,....

 κάνοντας χρήση τις πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού…. που μέχρι «χθες» λαμβάναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι…της Κυβέρνησης. Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορα σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.Η ζωή μου έχει αποδείξει περισσότερο από μία φορά ότι έχει τους τρόπους της για να εκδικείται, να διαλύει τους μύθους περί αδιάφθορων καλή ώρα σαν και της κυρίας Ελένης Ράικου Εισαγγελεύ Διαφθοράς, να εξευτελίζει υπερφίαλους ψεύδους και αλαζόνες όπως τον κάθε Πάνο Καμμένο, να επιβάλλει τον ρεαλισμό της στις διάφορες «αυταπάτες» περί αδέκαστης Δικαιοσύνης μέχρι και στον τελευταίο Καστανά.

Έτσι και σήμερα η ιστορία της ζωής εκδικείται την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς κυρία Ελένη Ράικου με τις «αδιάφθορες» κορώνες, ενώ ξεχνά κάτι a la’ carte –«παραγγελίες» σε σοβαρότατες υποθέσεις διαφθοράς.

Μάλιστα με περίσσιο θράσος θυμάται επιλεκτικά άλλες υποθέσεις σκανδαλώδους διαφθοράς, βαπτίζοντας άλλες μικρές και άλλες μεγάλες, ανάλογα τα δικά της διαφημιστικά κριτήριά... ικανά για παραιτήσεις μετα τυμπανοκρουσιών.

[ΦΩΤΟ]
Κυρία Εισαγγελεύ Ελένη Ράικου, προτείνω να αφήσεις και εσύ τα σάπια και να δώσεις εξηγήσεις και μάλιστα πολλές στους Ελληνες για την μεγάλη ΚΛΟΠΗ της χώρας, που ενώ γνωρίζεις, έχεις κάνει επιλεκτικά την πάπια. Μάλιστα η διεφθαρμένη σου εισαγγελική πρακτική μου έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά, την σοβαρότερη ζημιά είναι αυτή σε βάρος της Οικογενείας μου, κυρία Εισαγγελεύ Ελένη Ράικου, έγκλημα για το οποίο πρέπει να πληρώσεις το τίμημα.

Απλά να σου θυμίσω και εσένα κυρία Εισαγγελεύ Ελένη Ράικου ότι εμένα με λένε Μανώλη Χατζησάββα και έχω αποδείξεις για την ale’ carte «κρίση» σου.

ΕΧΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για ποια τεράστιά υπόθεση διαφθοράς-κλοπής σε βάρος της χώρας, των Ελλήνων η οποία έβλαψε και εμένα εξειδικευμένα, υπόθεση για την οποία εσύ κυρία Εισαγγελεύ Ελένη Ράικου δεν έχεις πράξει το συνταγματικό σου καθήκον, δεν προστάτευσες κανέναν και τίποτα, και προκάλεσες κακό σε πολλούς μεταξύ αυτών και της Οικογενείας μου.

ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
Το μόνο που μένει να μάθουμε είναι τους λόγους, και όχι πόσο διεφθαρμένη είσαι, και αυτό διότι έχει αποδειχθεί προ πολλού σε εμένα. Συγκεκριμένα, όταν ασκώντας τα καθήκοντα σου ως «υπαλληλίσκος» του διεφθαρμένου συστήματος της κολομβίας των Βαλκανίων, έχεις διαπράξει έγκλημα το οποίο σου έχω καταλογίσει εδώ και καιρό. Απλά σήμερα μου έχει δοθεί η ευκαιρία για να σου δώσω την πρέπουσα απάντηση και να «δικάσω» και εσένα, μιας και δεν είσαι η μόνη, στα μάτια των Ελλήνων αποκαλύπτοντάς την αλήθεια για το ποια είσαι πραγματικά. ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΕΣ
ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ
[ΦΩΤΟ]

Τι το έκανες το CD με τα αποδεικτικά στοιχεία που έλαβες τον Ιούλιο του 2010 από εμένα τον Μανώλη Χατζησάββα κυρία Εισαγγελεύ Ελένη Ράικου;
[ΦΩΤΟ]

Να σου θυμίσω, το CD συνόδευσε η επιστολή μου με ημερομ. 14 Ιουλίου 2010
[ΦΩΤΟ]

Για ποιο ΔΙΚΤΥΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ είχε στοιχεία το CD που έλαβες τον Ιούλιο του 2010 κυρία Εισαγγελεύ Ελένη Ράικου;

Μήπως το «ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ» που περιείχε το CD που έλαβες με το πλήθος στοιχεία για το ΔΙΚΤΥΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ έχει σχέση με το «Σχεδιάγραμμα» που μου γράφει ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ότι έχει σχέση με την ΛΙΣΤΑ Λαγκάρντ;
[ΦΩΤΟ]

Ιδίου περιεχομένου CD είχε λάβει και ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ όπως ακόμα 2 ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ και ένας ΥΠΟΥΡΓΟΣ για το οποίο ΟΛΟΙ, μεταξύ αυτών και εσείς κυρία Ελένη Ράικου «βάλατε πλάτες», «ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ» ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Μάλιστα με τις αποφάσεις και πράξεις σας παρείχατε «κάλυψη και προστασία» στους εγκληματίες παρότι ήσασταν πλήρως ενημερωμένη όπως και οι υπόλοιποι, και αναγνώρισαν το μέγεθος του Εγκλήματος, (Βλ. παραπάνω EMAIL του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ), μάλιστα να σας θυμίσω ότι ειδικά εσείς, όπως ξέρουμε, λάβατε και οπτικοακουστικό υλικό που δεν είχε κανείς στα χέρια του, μαζί και πλήθος αποδεικτικών εγγράφων.

Σήμερα, μεγάλος μέρος της υπόθεσης που λάβατε πλήρως γνώση, και αποσιωπήσατε, έχει να κάνει με συγκεκριμένο Δίκτυο Οργανωμένου Εγκλήματος το οποίο έχει άμεση σχέση και εμπλοκή με την ΛΙΣΤΑ Λαγκάρντ, το σκάνδαλο ΠΑΝΑΜΑ PAPERS, χρηματισμούς-εξοπλιστικά προγράμματα κλπ., ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ο κύριος Παναγιώτης (Πάνος) Καμμένος το 2013 και στην συνέχεια αποσιώπησε παρέχοντας προστασίας και αυτός στους Εγκληματίες, όπως έκαναν και άλλοι, μεταξύ αυτών και εσείς κυρία Εισαγγελεύ Ελένη Ράικου.

Αυτό που μένει να μάθουμε είναι ποιο ήταν το αντάλλαγμα που λάβατε όλοι.
Εάν έχω άδικο που σας κατηγορώ κυρία Ελένη Ράικου, τ. προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς, εγώ ο Μανώλης Χατζησάββας σας προκαλώ να με διαψεύσετε, «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα».
[ΦΩΤΟ]
Ελένη Ράικου η a la’ carte Εισαγγελέας, με θράσος. ANTI300 Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .