Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ.

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
STOP στα σχέδια για γήπεδο στο Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή”
Σήμερα Πέμπτη 16/03/2017, πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα του ημερήσιου τύπου αναφέρονται στη σχεδιαζόμενη κατασκευή του νέου γηπέδου του «Παναθηναϊκού» στο χώρο του Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή και συγκεκριμένα στο χώρο των φυτωρίων του Δήμου Αθηναίων.  

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η σχεδιαζόμενη κατασκευή του γηπέδου εντάσσεται στο σχέδιο «Νέα Αθήνα» και θα εξαγγελθεί σήμερα από το «Μέγαρο Μαξίμου».

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι ο χώρος των φυτωρίων ανήκει στον πυρήνα του Μητροπολιτικού Πάρκου (καρτέλες 35 & 35Π από το Σχέδιο Γενικής Διάταξης του Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή), εντάσσεται σε ζώνη προστασίας του Υμηττού και θεωρούμε αδιανόητο να κατασκευαστεί γήπεδο στο χώρο αυτό, δεδομένου μάλιστα ότι γειτονεύει με τέσσερα μεγάλα Νοσοκομεία (δύο στρατιωτικά και δύο πολιτικά) και την περιοχή αμιγούς κατοικίας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Αν αληθεύει το δημοσίευμα, σημαίνει ότι μετά το «έγκλημα» στη Νέα Φιλαδέλφεια με το γήπεδο της ΑΕΚ ετοιμάζουν νέο «έγκλημα» στο Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή και στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα την αντίθεσή μας σ’ αυτό το σχεδιασμό και θα αγωνιστούμε να μην υλοποιηθεί αυτό το «έγκλημα».
                                                                        16/03/2017
   ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ

   Χολαργού-ΠαπάγουΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .