Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Και η Βουλή μοιράζει επιδόματα σε υπαλλήλους!

Είναι περιττό να επαναλάβει κανείς ότι οι υπάλληλοι της Βουλής είναι ίσως οι καλύτερα αμειβόμενοι του ήδη καλύτερα αμειβόμενου δημόσιου τομέα και σχεδόν όλοι φίλοι ή συγγενείς των βουλευτών.


Την ίδια ώρα που οι μισθοί έχουν γίνει αμοιβές ντροπής και τα κονδύλια του κράτους είναι απαραίτητα μέχρι δεκάρας, η Βουλή αποφάσισε να μοιράσει σε υπαλλήλους της επιδόματα μέχρι 150 ευρώ το μήνα, όσο μισός μισθός της γενιάς που παίρνει 300 ευρώ., και μάλιστα αναδρομικά από 1η Μαρτίου!

Το επίδομα θα παίρνουν οι μόνιμοι και όσοι έχουν σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, αορίστου χρόνου και πλήρους απασχόλησης υπάλληλοι της Βουλής με τις εξής ειδικότητες:


Εκατόν πενήντα ευρώ (150) θα παίρνουν οι καθαριστές και καθαρίστριες και οι συντηρητές έργων τέχνης και αρχαιοτήτων, που ασχολούνται αποκλειστικά μ αυτές τις δουλειές.

Εβδομήντα ευρώ (70) θα παίρνουν όσοι ασχολούνται στο Βρεφονηπιακό Σταθμό, στο Νηπιαγωγείο της Βουλής και στο Τμήμα Εργασιακού Αθλητισμού, κοινώς Γυμναστήριο.

Τριάντα πέντε ευρώ (35) θα παίρνουν οι υπάλληλοι βιβλιοδεσίας, εκτύπωσης και τυπογραφείου της αρμόδιας διεύθυνσης.

Η… δρακόντεια απόφαση προβλέπει ότι οι προϊστάμενοι των τμημάτων, επίσης υπάλληλοι της Βουλής, θα διακόπτουν το επίδομα σε όποιον δεν κάνει τη δουλειά του!

Είναι περιττό να επαναλάβει κανείς ότι οι υπάλληλοι της Βουλής είναι ίσως οι καλύτερα αμειβόμενοι του ήδη καλύτερα αμειβόμενου δημόσιου τομέα και σχεδόν όλοι φίλοι ή συγγενείς των βουλευτών.
Οι λέξεις είναι φτωχές για να σχολιάσουν.Γιωργος Παπαδοπουλος ΤετραδηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .