Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Ισχύς του, η αγάπη των «Σοφών της Σιών»!

Γράφει ο Αντίοχος

Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε ο γραφικός αντιπρόεδρος Μπουμπούκος, με αφορμή την μεγάλη παρέλαση των Ελλήνων ομογενών για τον εορτασμό της 25ης Μάρτιου και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. 


Έτσι, είχε συνάντηση, μιας περίπου ώρας, με το προεδρείο του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου, του μέγα… χρυσαυγιτοφάγου και καθοδηγητή του Αντωνάκη Σαμαρά στις διώξεις κατά των Ελλήνων εθνικιστών, Ρόναλντ Λόντερ και των υπολοίπων συγχρόνων «Σοφών της Σιών».

Σύμφωνα πληροφορίες από το parapolitika.gr, ο… φέρελπις νέος «αναγνώρισε δημόσια τα σφάλματά του παρελθόντος σχετικά με δηλώσεις περί αντισημιτισμού» (συγχωρεμένος γιατί όλα τα’ κανε για το μεροκάματο, για να πουλήσει κάνα βιβλίο σε αγνούς Έλληνες πατριώτες…), ενώ –σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή- «κατά την συνάντηση συζητήθηκαν η αντιμετώπιση του αντισημιτισμού καθώς και ζητήματα που αφορούν την παγκόσμια οικονομική κρίση».

Ε, μετά κι απ’ αυτό, ποιος τον πιάνει τον Μπουμπούκο! 

Έχει γούστο μια ημέρα των ημερών να τον δούμε και… πρωθυπουργό!

(ΥΓ): Ισχύς του, η αγάπη των «Σοφών της Σιών»!
ethnikismos.netΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .