Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Παρανομεί ο υπουργός Παιδείας...

Οι κανονισμοί λειτουργίας των Δημοσίων σχολείων, που ψηφίσθηκαν πρόσφατα από τη Βουλή, προβλέπεται να τεθούν σε ισχύ από την 1 Σεπτεμβρίου 2017. Συνεπώς η εξαγγελία, του βάσει των γεγονότων άσχετου αυτού υπουργού Παιδείας, να εφαρμόσει το κομμάτι που αφορά τις εξετάσεις, ανεξετάσεις, ενδιάμεση ενισχυτική διδασκαλία...τον ερχόμενο Ιούνιο είναι άκρως παράνομη και δεν καλύπτεται από την υφιστάμενη νομοθεσία.


Γι' αυτό μπορεί ο οποιοσδήποτε γονέας ή κηδεμόνας που θεωρεί ότι δεν τον ικανοποιούν τα αποτελέσματα να προσβάλει δικαστικώς την όλη διάτρητη διαδικασία η οποία θα καταρρεύσει και όλοι τότε θα τρέχουν... με μόνο και μοναδικό θύμα τους μαθητές.
Όμως είναι να απορεί κανείς με τα χρυσοπληρωμένα κωθώνια που συνωστίζονται στο κεντρικό κτίριο του υπουργείου Παιδείας. Είναι δυνατό κανείς να μην έχει δει και κανείς να μην έχει μελετήσει αυτούς του άθλιους κανονισμούς;

ΥΓ: Θα ήταν υπερβολή να ανέμενε κανείς την οποιαδήποτε αντίδραση από την υποτακτική κομματική συγχορδία των εγκαθέτων που κρατούν υπό κατοχή την ΟΕΛΜΕΚ.

Θέμης Πολυβίου, απλά ένας "κλητήρας της Κυβέρνησης"

Προφανώς και δεν πρόκειται να απαντήσω στις διάφορες προκλήσεις του Θέμη Πολυβίου. Γιατί το πρόβλημα δεν είναι ο κλητήρας, ο οποίος στο κάτω κάτω είναι εκμισθωμένος κομιστής ενός μηνύματος, αλλά η ίδια η πηγή του μηνύματος που στην προκειμένη περίπτωση είναι η Κυβέρνηση και οι αντεργατικές και αντιεκπαιδευτικές πολιτικές της.

Απλά για το Θέμη Πολυβίου θλίβομαι για την κατάντια του και το επερχόμενο συνδικαλιστικό του Βατερλό που επισήμως θα καταγραφεί την 25η Μαίου.
Πραγματικά δεν του αξίζει... αλλά όπως στρώσεις έτσι θα κοιμηθείς...

Εκλογές ΟΕΛΜΕΚ
Εκφράστε ανώνυμα την άποψη σας για τις εκλογές της ΟΕΛΜΕΚ πατώντας εδώ

ΟΧΙ στην κατάρα του κομματικού συνδικαλισμού
Ο κομματικός συνδικαλισμός είναι η μεγαλύτερη θεσμική κατάρα που κατατρώει σαν σαράκι την κοινωνία μας. Το χειρότερο είναι ότι η συμμορία των περιοδευόντων ζητιάνων της καθηγητικής ψήφου συμπεριφέρονται ως κομματικοί εγκάθετοι που εξυπηρετούν αυστηρώς τα προσωπικά τους συμφέροντα και ουδόλως αυτών που τους έχουν εκλέξει.

Γι' αυτό την 25η του ερχόμενου Μάιου οι καθηγητές στέλλουν βροντερό μήνυμα ενάντια στην κομματοκρατία και τον παραγοντισμό. Σύσσωμος ο καθηγητικός κόσμος φράσσει το δρόμο στην ανήθικη συμμορία που τον δουλεύει και τον ξεπουλά τα τελευταία 9 χρόνια.

Οι νεροκουβαλητές της κυβερνητικής ΑΛΛΑΓΗΣ
Η ΑΛΛΑΓΗ στις εκλογές της ΟΕΛΜΕΚ του 2014 είχε εκλέξει 65 από τους 180 Γενικούς Αντιπροσώπους και 8 από τα 21 μέλη του ΚΔΣ. Πραγματικά και χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής από τους 65 ΓΑ και τους 8 του ΚΔΣ δεν άνοιξε ποτέ κανείς το στόμα του να πει μια άποψη ή έστω και μια λέξη. Άπαντες αφωνότεροι ιχθύος ...Το μόνο που έκαναν ήταν μόνιμα να σηκώνουν το χέρι και να ψηφίζουν εναντίον των συναδέλφων τους.

Τώρα προσπαθούν να καταρτίσουν και πάλι τον κατάλογο των 180 γλυφτών και νεροκουβαλητών ώστε να συνεχίσουν το επαίσχυντο και ανήθικο έργο τους.

Απλά κατσαδιάστε τους και κλείστε τους κατάμουτρα την πόρτα. Μην επιτρέψετε ούτε αυτούς της ΑΛΛΑΓΗΣ ούτε τους ουραγούς τους της ΝΕΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ να ξανακάνουν παιγνίδια στην πλάτη σας...
Επίσης θα ήθελα να καλέσω τους απλούς ψηφοφόρους της ΑΛΛΑΓΗΣ και της ΝΕΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ να στείλουν ένα βροντερό μήνυμα καταψήφισης στις βολεμένες ηγεσίες τους που ειρήσθω εν παρόδω ξέχασαν τι σημαίνει τάξη και διδασκαλία...

Συγχαρητήρια στους νοσηλευτές
Συγχαρητήρια στους νοσηλευτές και στην ηγεσία τους που από την Α4 έχουν κερδίσει αξίως την Α8 κλίμακα . Ας το δουν αυτό οι καθηγητές που με την κατάντια της Ταλιαδώρικης ΟΕΛΜΕΚ είναι ένα βήμα προ της εξίσωσης τους με τους οδοκαθαριστές (με όλη τη συμπάθεια προς την συμπαθή αυτή κοινωνική ομάδα).

Να σημειώσουμε ότι η επιτυχία αυτή των νοσηλευτών πιστώνεται στη νέα συντεχνία ΠΑΣΥΝΟ η οποία έχει αποσχιστεί από την Χατχηπέτρικη ΠΑΣΥΔΥ του κατεστημένου, της οπισθοδρόμησης και της συνδιαλλαγής.

Τι περιμένουν λοιπόν οι καθηγητές; Θα πάρουν επιτέλους την τύχη στα χέρια τους διώχνοντας τους εγκάθετους της εργοδοσίας ΑΛΛΑΓΗ - ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ή θα συνεχίσουν να είναι ραγιάδες και μαριονέτες της ξεπουλημένης σημερινής κομματόστροφης ηγεσίας τους;

Δεν υπάρχει καμιά λογοτεχνική αξία των Τ/Κ κειμένων...
Η απόφαση του ΥΠΠ για διδασκαλία Τ/Κ λογοτεχνικών κειμένων είναι πρωτίστως πράξη υποταγής προς στον κατακτητή και δεν έχει καθόλου να κάνει με την οποιαδήποτε φιλολογική αξία των εν λόγω κειμένων.
Φυσικά δεν θα περιμέναμε καμιά αντίδραση ή τοποθέτηση από τους χαραμοφάηδες και βολεψάκηδες επιθεωρητές των φιλολογικών μαθημάτων. Οι 6 χιλιάδες τον μήνα να έρχονται και έγνοια σου...
Όσο για τον κατ' όνομα Σύνδεσμο Φιλολόγων δεν χρειάζεται να κάνουμε κανένα σχόλιο...
ΥΓ: Θα θέλαμε να δούμε τη στάση που θ' ακολουθήσει ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Κυριάκος Χατζηγιάννης στην συζήτηση του θέματος (αν τελικά γίνει) στην Επιτροπή Παιδείας.

Ο υπουργός παιδείας αποφεύγει να " καταδικάσει το ψευδοκράτος"
Από το 1983 και εντεύθεν που έγινε η παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους όλοι ανεξαιρέτως οι υπουργοί παιδείας στέλλουν σε όλα τα δημόσια σχολεία της Κύπρου μήνυμα καταδίκης. Ο μόνος και μοναδικός που από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του συστηματικά δεν αποστείλει μήνυμα καταδίκης είναι ο νυν άθλιος και κατώτερος των περιστάσεων (με όλη τη σημασία των λέξεων) υπουργός παιδείας Κώστας Καδής.
Ο νυν υπουργός παιδείας σε πλήρη σύμπλευση με την κυβέρνηση των δωσιλόγων και των εθνομηδενιστών όσο και αν προσπαθήσουν δεν πρόκειται να μας κάμψουν το φρόνιμα όσες διώξεις και να μας κάνουν και όσους πεθερούς... και λοιπούς εγκάθετους (ιδε Γ. Ευθυμίου, Α. Κασουλίδη, Α. Παπαστυλιανού, Δ. Ταλιαδώρο, Α. Βαρνάβα...) και αν επιστρατεύσουν.

ΔΔΟ ένα κράτος ¨κκερχανέ..."
Επειδή κάποιοι Ε/Κ ψάλτες των Τουρκικών πολιτικών, που περιφέρονται ανοητολογώντας και εδώ στο fc, παρουσιάζουν την ΔΔΟ ως τάχατε μια "απλή και ανώδυνη μορφή ομοσπονδίας όπως και τις άλλες τόσες που υπάρχουν στον κόσμο" απλά να αναφέρουμε πως η ΔΔΟ καμιά απολύτως σχέση δεν έχει με την ομοσπονδία και κατά μείζονα λόγο με την Αμερικάνικη.
Η ΔΔΟ είναι ένα ρατσιστικό πρωτοεμφανιζόμενο έκτρωμα που μετατρέπει την Κυπριακή Δημοκρατία σε κράτος Φρανκενστάιν ή άλλως κατά την Τουρκική, που κάποιοι γοητεύονται και καταλαβαίνουν περισσότερο, σε κράτος "κκερχανέ".
Παντελής ΝικολαϊδηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .