Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Πολεμικές προετοιμασίες στη Βαλτική (ΒΙΝΤΕΟ)

Τίποτα απολύτως δεν έχει αλλάξει η εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ, τουλάχιστον όσο αφορά τις πολεμικές προετοιμασίες στην Ανατολική Ευρώπη και δη στις χώρες της Βαλτικής.

Νέα στρατεύματα καταφθάνουν συνεχώς στην Πολωνία και τη Λιθουανία, χώρες οι οποίες βρίσκονται ως επί το πλείστον μία ανάσα από τη Ρωσία.


Αυτή τη φορά, τουλάχιστον 1.350 Αμερικανοί, Ρουμάνοι, Βρετανοί και Πολωνοί στρατιώτες μεταφέρθηκαν εκτάκτως από νατοϊκή βάση της Γερμανίας μέσα στην Πολωνία, προκειμένου να ενισχύσουν την άμυνα της χώρας απέναντι στην...ρωσική προκλητικότητα!

Όπως μεταδίδει και το Russian Today επικαλούμενο τις δηλώσεις Αμερικανού υψηλόβαθμου αξιωματούχου:

"Οι στρατιώτες είναι «πλήρως προετοιμασμένοι για την αποτροπή πιθανών επιθετικών ρωσικών ενεργειών. Ως αποτέλεσμα των επιθετικών ενεργειών της Ρωσίας και υπό το πρίσμα της γενικότερης αλλαγής σε εξελισσόμενο περιβάλλον ασφαλείας, κατά τη σύνοδο κορυφής της Βαρσοβίας τον Ιούλιο του 2016, τα μέλη του ΝΑΤΟ συμφώνησαν να ενισχύσουν την αμυντική μας στάση".

Ο κλοιός σφίγγει υπερβολικά στην Ανατολική Ευρώπη και το ολοκαύτωμα μπορεί να προκληθεί ακόμη και από ένα...."ατύχημα".


elgrΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .