Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ, Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΚΑΙ Η «ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ»


Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων κατέθεσαν στη Βουλή, 48 βουλευτές της νουδούλας, προς τους Υπουργούς Τσακαλώτο, Χρήστο Σπίρτζη και Κοντονή, με θέμα: «”Ντοκουμέντα” διαπλοκής και προνομιακής δανειοδότησης του ομίλου Καλογρίτσα από την Τράπεζα Αττικής». Στην ερώτηση, αναλύονται λεπτομερώς τα έργα, οι ημέρες και τα προνομιακά δάνεια της εταιρείας του συντρόφου Καλογρίτσα, επί τσιπροκαμμεναρίας.

Ωραία όλα αυτά και σωστά και πρέπει να λάμψει η αλήθεια και να πληρώσουν αυτοί που πρέπει, αλλά οι όψιμοι «αντιδιαπλεκόμενοι» νουδούληδες ξέχασαν προφανώς την παροιμία «στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί» – ή πολύ απλά, νομίζουν πως απευθύνονται σε… κορόιδα. Καθότι το… εντιμότατο κόμμα τους χρωστάει γύρω στα 200 εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες, προϊόντα «προνομιακής δανειοδότησης». Τα οποία και δεν πρόκειται να ξεχρεώσει ποτέ!

(ΥΓ): Περισσότερες λεπτομέρειες για τον σύντροφο Καλογρίτσα και τα (μαρξιστικά-λενινιστικά) κόλπα του, μπορούν να μάθουν οι 48 από τον νυν σύμβουλο του Κούλη (και πρώην Γ.Γ. της ΚΝΕ), δημοσκόπο Τάκη Θεοδωρικάκο. Αυτός ξέρει!

ethnikismosΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .