Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ !

ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Η JP MORGAN CAZENOVE – ΔΥΣΜΕΝΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ…

Οι τελευταίες συστάσεις για τις ελληνικές τραπεζικές μετοχές δεν θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν στο εξής αναφέρει η J P Morgan

Σε απόσυρση της κάλυψης των ελληνικών τραπεζών προχωρά η JP Morgan Cazenove, λόγω της ανακατανομής των πόρων.

Η αμερικανική επενδυτική τράπεζα δεν είχε αξιολογήσει (not rating) από τις 19 Ιουνίου 2015, με την απόσυρση να γίνεται πλέον επίσημα.

Μέχρι την «μη αξιολόγηση» η JP Morgan Cazenove σύστηνε για τον ελληνικό κλάδο overweight, ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς, εκτός της Eurobank που σύστηνε neutral (ουδετερότητα).

Η JP Morgan Cazenove υπενθυμίζει ότι οι τελευταίες συστάσεις για τις ελληνικές τραπεζικές μετοχές δεν θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν στο εξής.

Η εξέλιξη αυτή προφανώς και είναι αρνητική καθώς οι ξένοι οίκοι αρχίζουν να ανησυχούν για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και ειδικά των τραπεζών.

Bankingnews

Καλά τώρα που ανέλαβες πρόεδρος στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ) αυτοί σηκώθηκαν και έφυγαν ;;; Δεν θα καλύπτουν τις ελληνικές τράπεζες ;;;  Η JP Morgan ;;;

ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ !

lobbystas.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .