Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Αμερικανός Γερουσιαστής....Όταν ξυπνήσουμε εμείς ένα πρωϊνό και θα έχουν χαθεί όλα, έτσι θα ξυπνήσουν και αυτοί.

Τι είπε Αμερικανός Γερουσιαστής

Σάλο και προβληματισμό έχουν δημιουργήσει στην Ουάσιγκτον οι δηλώσεις Αμερικανού Γερουσιαστή, οι οποίες φαίνεται ότι έγιναν off the record σε γνωστό δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ του Λευκού Οίκου. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις ο δημοσιογράφος άκουσε τα όσα του είπε ο Γερουσιαστής, πήρε αμέσως τηλέφωνο την γυναίκα του και της ζήτησε να πραγματοποιήσει ανάληψη μετρητών από όσους λογαριασμούς μπορούσε.

 Η δεύτερη του κίνηση ήταν να καλέσει έναν φίλο του και συνάδελφό του, εκλιπαρώντας να προωθήσει την είδηση στο διαδίκτυο, καθώς δεν μπορούσε να την «βγάλει» στον σταθμό που δουλεύει επειδή ήταν «φοβισμένος και δεν ήξερε πως θα αντιδράσουν οι ανώτεροί του».

Τελικά, η είδηση βγήκε, ασφαλώς χωρίς να αναφέρονται ούτε το όνομα του δημοσιογράφου, ούτε του γερουσιαστή, αλλά η συνομιλία τους καταδεικνύει την σοβαρότητα της κατάστασης. Το μόνο που έγινε γνωστό ήταν ότι ο γερουσιαστής είναι του ρεπουμπλικανικού κόμματος και μάλιστα από τους λίγους που είχαν στηρίξει την υποψηφιότητα Τραμπ.

Σε ερώτηση λοιπόν του δημοσιογράφου σχετικά με την οικονομική κατάσταση στις ΗΠΑ, αλλά και παγκόσμια, ο Γερουσιαστής δήλωσε: «φοβάμαι πολύ και δεν μπορώ να το κρύψω από τον λαό. Πιστεύω ότι μια μεγάλη κρίση είναι μπροστά μας και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να την αποφύγουμε.

 Όλος ο κόσμος είναι βυθισμένος στα χρέη και ανάμεσά τους και πανίσχυρες κυβερνήσεις. Όταν η κρίση έρθει κανείς δεν θα καταλάβει τίποτα. Απλά θα ξυπνήσει μια μέρα και οι ειδήσεις θα παίζουν τον πανικό που θα έχει επικρατήσει».

Όταν ο δημοσιογράφος άκουσε αυτά, ρώτησε εάν μπορεί η Γουόλ Στριτ να κάνει τίποτα, για να λάβει την απάντηση: «δυστυχώς η Γουόλ Στριτ δεν έχει καταλάβει τίποτα άρα δεν μπορεί να βοηθήσει. 

Όταν ξυπνήσουμε εμείς ένα πρωϊνό και θα έχουν χαθεί όλα, έτσι θα ξυπνήσουν και αυτοί. Προβλέπω ότι αυτή η κρίση που θα έρθει θα είναι μεγαλύτερη από αυτή του 2008, μεγαλύτερη ίσως και από αυτή του 1929. Δηλαδή, μεγαλύτερη στα παγκόσμια χρονικά και σε αυτά που έχουμε δει».

Τα συμπεράσματα δικά σας…


elgrΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .