Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Η Αγία Σοφιά θα γίνει και θα λάμπει και αυτός θα περάσει στην ιστορία ως η μεγαλύτερη "ντροπή " της πόλης..

Σε όλα τα πράγματα στην ζωή κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα η αλήθεια λάμπει.
Και είναι τόσο μερικές φορές εκτυφλωτική που στο πέρασμα της σαρώνει τα πάντα και πόσο περισσότερο ανθρώπους που είναι μέσα στο σκοτάδι , το ψέμα και την συκοφαντία!

Αυτό λοιπόν συνέβη αυτές τις μέρες και οι μάσκες έπεσαν ολοκληρωτικά , όπως επίσης και το προσωπικό τους “ξεβράκωμα” ήταν άνευ προηγουμένου!

Και φυσικά μιλάμε για τον Βασιλόπουλο και την δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας που απέδειξαν με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο ότι ΔΕΝ θέλουν το γήπεδο της ΑΕΚ.
Όσο και να προσπάθησαν στην συνέντευξη τύπου μέσα από αποστροφές του λόγου να δείξουν ότι “νοιάζονται” γι αυτό ήταν τόσο φανερό το μένος τους εναντίον του έργου που φαινόταν πεντακάθαρα μέσα από το βλέμμα τους και τον τόνο της φωνής τους.
Όσο για επιχειρήματα;

Τα ίδια και τα ίδια που έχουν καταρριφθεί από τα ανώτατα δικαιοδοτικά όργανα προ πολλού! 

Καμία καλοπροαίρετη διάθεση , αόριστες και άσχετες αρκετές φορές απαντήσεις σε ερωτήσεις δημοσιογράφων , μεταβίβαση της ευθύνης πάντα σε άλλους , και μονίμως η καραμέλα των “επιχειρηματικών συμφερόντων..

Οι άνθρωποι μιλούσαν λες και μόλις …χθες ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανήγγειλε το έργο ..
Σαν να μην έχει γίνει τίποτα απολύτως εδώ και 3,5 χρόνια (!!)  που προσπαθούμε να βγάλουμε αυτήν την ρημάδα την άδεια και έχει αγανακτήσει και κουραστεί και ο τελευταίος Αεκτζής οικογενειάρχης άνθρωπος!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ!
Όλα αυτά ενώ η ΑΕΚ έχει δικαιωθεί σε όλες τις ενέργειες που έχει κάνει ο κάθε τυχάσπαρτος για να καθυστερήσει ή να αναβάλλει το έργο ζωής!

Και έχει γίνει νόμος του κράτους μέσα από την βουλή η Αγιά Σοφιά 
Και υπάρχει η απόλυτη δικαίωση σε ΟΛΑ στο Σ.Τ.Ε και όχι μόνο στον δασικό χώρο 
(βλέπε φωτό – η ένδειξη με τις κίτρινες γραμμές είναι τι παίρνει η ΑΕΚ , δηλαδή τον χώρο που ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ σταθμεύουν τα σκουπιδιάρικα του Δήμου και 50 δέντρα σάπια δεξιά που θα τα αντικαταστήσει με δεκάδες άλλα νέα) 
Και το Υπουργείο συμφωνεί σε ΟΛΑ και έχει δώσει εντολή στον δήμαρχο να υπογράψει το τελευταίο τυπικό χαρτί

Και η Περιφέρεια επίσης έχει συμφωνήσει και έχει μελετήσει το έργο για την υπογειοποίηση έχοντας δεσμεύσει αποκλειστικά τα χρήματα γι αυτό το έργο .

Και το ΚΕΣΑ το συμβούλιο αρχιτεκτονικής έχει δώσει την εγκρισή του μετα τις ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ που δέχτηκε να κάνει η ΑΕΚ σαν μια ένδειξη νέα καλής θέλησης!

Και ρωτώ εγώ αλλά και δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι :

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ (ΣΤΕ) ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ “ΠΑΙΖΕΙ” ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ;
  
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ “ΠΑΙΖΕΙ” ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Η ΑΕΚ (ΜΝΗΜΕΣ -ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ -ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ);

ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΠΟΝΤΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ;

Δεν με ενδιαφέρει τι σκοπούς έχει αν θέλει να χτίσει πολιτική καριέρα -ποιες πλάτες έχει και ενεργεί έτσι ή οτιδήποτε άλλο...(Σημείωση: Μόνο αυτός νοιάζεται τόσο πολύ για το “καλό ” της πόλης του ;;

Όλοι οι άλλοι δήμαρχοι που ήταν απερίφραστα υπέρ του γηπέδου στο 100% δεν ήθελαν το καλό ;; 
Πόσο να γελάσουμε..)

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να επέμβει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ το ελληνικό κράτος να υπογραφεί και το τελευταίο χαρτί και να τοποθετήσει τον συγκεκριμένο τύπο εκεί που του αξίζει..

Ο κόσμος και ο λαός της ΑΕΚ και της Νέας Φιλαδέλφειας (μαζί πλέον και αυτοί που πιάστηκαν μεγάλα κορόιδα στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και πίστεψαν τα λόγια του) τον έχει περάσει ήδη στο χρονοντούλαπο της ιστορίας .

Και τον έχει περάσει σαν την μεγαλύτερη ΝΤΡΟΠΗ που έχει υπάρξει στον δρόμο της ΑΕΚ για την δημιουργία ενός έργου ζωής για την ίδια την ομάδα αλλά  και την τοπική κοινωνία , που μέσω της ΑΕΚ έγινε γνωστή ανά την υφήλιο! 

Το παλάτι που βλέπετε ΘΑ ΓΙΝΕΙ και η Νέα Φιλαδέλφεια θα λάμψει!
Μαζί με την πόλη θα λάμψει από χαρά και η ψυχή και η καρδιά όχι μόνο η δική μας αλλά και των προγόνων μας! 

Στο πανενωσσίτικο συλλαλητήριο που οργανώνεται την Κυριακή θα πρέπει να είναι ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ..

Πρέπει η Νέα Φιλαδέλφεια να γεμίσει χρώματα κιτρινόμαυρα από άκρη σε άκρη..
Όπως τότε εκείνα τα χρόνια που όλοι δρόμοι οδηγούσαν εκεί..

Τότε που τα συναισθήματα και το ρίγος που σε έπιανε ,από τις ιαχές  που άκουγες, όσο πλησίαζες το γήπεδο δεν μπορούν να περιγραφούν..
ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ  ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ!
Υ.Γ: Προσοχή :

Στο συλλαλητήριο δεν πρέπει να υπάρχει ίχνος επεισοδίου !

Θα ήταν ότι το καλύτερο για αυτόν τον τύπο για να το χρησιμοποιήσει τεχνηέντως ώστε να παρασύρει την κοινή γνώμη πάλι μέσα από ψέματα και συκοφαντίες.

Αυτήν την φορά πάντως σίγουρα η πόλη θα έιναι σε κατάσταση “πολιορκίας’
Και η ειρηνική πολιορκία αυτή θα είναι η πιο ΟΜΟΡΦΗ και αυτή που τις αξίζει!

Δηλαδή μια Νέα Φιλαδέλφεια γεμάτη κιτρινόμαυρα χρώματα..

Ηλίας Θεοδοσόπουλος   Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .