Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

ΠΩΣ ΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Καθώς πλησιάζει το Πάσχα ήδη από τώρα έχουν αρχίσει να ερεθίζονται οι σιελογόνοι αδένες μας και να ονειρευόμαστε ψητούς οβελίες και μυρωδάτα κοκορέτσια. Δηλαδή το Πάσχα της γαστριμαργίας των πιστών.
Έχουμε όμως σκεφτεί ή γνωρίζουμε με τι άθλιο τρόπο συγκεντρώνουνε τα αρνιά υπό σφαγή, με ποιον τρόπο τα σφάζουνε, ύστερα τα στοιβάζουν και μετά μας τα φέρνουν στα σουπερμάρκετ σε τιμή ευκαιρίας.
Προσοχή, τα παρακάτω βίντεο ενδέχεται να έχουν γραφικό περιεχόμενο.
Σε μια άλλη χώρα στην Αυστραλία έχουν ευαισθητοποιηθεί από αυτό το μαρτύριο των δυστυχισμένων αμνών και έχουν προχωρήσει στο να επιβάλλουν μέτρα.
Με κρυφές κάμερες έχουν τραβήξει το πως μεταχειρίζονται αυτά τα ζώα και μισοζώντανα τα στοιβάζουν για να τα μεταφέρουν τις αγορές του εξωτερικού.
Στις χώρες του Ισλάμ γίνεται μια πραγματική δημόσια σφαγή κατά την ημέρα της μουσουλμανικής γιορτής του Κουρμπάνι, δηλαδή της θυσίας. Εκείνη την ημέρα στην Κωνσταντινούπολη από το πολύ αίμα που κυλάει στους δρόμους από τα σφαγμένα ζώα σε πολλές περιοχές του Βοσπόρου η θάλασσα γίνεται κόκκινη.
Σε άλλες μουσουλμανικές χώρες όπως η Μαλαισία, Ομάν, Λίβανο, Ντουμπάι και Κουβέιτ είδαμε ένα από τα πιο φρικτά μακελειά των ζώων. Δεμένα αρνιά και κατσίκια με αλλεπάλληλα βάρβαρα χτυπήματα τα έσερναν στους δρόμους για να τα πάνε στον τόπο της σφαγής.
Αλλά η βαρβαρότητα δεν σταματούσε εκεί, οι σφαγείς έπαιρναν μαχαίρια και τρυπούσαν το ζωντανό στο μάτι ενώ ηδονίζονται στο να βλέπουν το ζώο να αργοπεθαίνει πνιγμένο στο αίμα του για το ισλαμικό χαλάλ. Διότι το χαλάλ σημαίνει πως το ζώο θα πρέπει να αργοπεθαίνει μετά το θανάσιμο χτύπημα που δέχεται, και όπως υποστηρίζουν έτσι δεν χάνει τις πολύτιμες πρωτεΐνες του.
Χαρακτηριστικό είναι πως, παρόλα τα μέτρα που έχουνε λάβει για να περιοριστεί αυτή η σαδιστική βιαιότατα, δυστυχώς δεν έχει αλλάξει στην πραγματικότητα τίποτα πια, αλλά η κατάσταση συνεχίζεται όπως είναι.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΔεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .