Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Να ακούς τα κανάλια τους τι ωραία που τα λένε....


Α. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έστειλε σήμερα το απόγευμα επιστολή στον ... από τη Ρώμη«Δεν θα παραδώσουμε τον λαό μας στους "yes-men" της λιτότητας»,  https://left.gr/alexis-tsipras-1


Ξεχαστήκαμε και συγκινηθήκαμε που δεν θα μας παραδώσει ο Αλέξηςστους "yes-men" της λιτότητας». Πιστεύοντας μια στιγμή ότι δεν είχαμε εδώ και 8 χρόνια λιτότητα. Και τη χειρότερη μετά το καλοκαίρι του 2015. «Μπράβο» παιδί μου Αλέξη!!! Πάντα «τέτοια»

Β. Τι «ωραία» που τα λένε !!!  Πλήρης «αριστεροδεξιοσοσιαλιστική» αναλγησία.

Να ακούς τα κανάλια τους τι ωραία που τα λένε.     
Περίπου λένε, ότι ευτυχώς υπήρξε συμφωνία για τις συντάξεις (για την περαιτέρω κλοπή τους), ευτυχώς λένε υπήρξε συμφωνία για το ξεπούλημα των λιγνιτικών και  υδροηλεκτρικών  μονάδων της ΔΕΗ και για το περεταίρω υπόλοιπο  ξεπούλημα της κτλ.
Ο κ. Τσίπρας δηλαδή,  μαζί με όλους τους κατοχικούς του συντρόφους(προφανώς χωρίς εισαγωγικά, αφού τους έβαλε τα γυαλιά)  και κυρίως τους του, Κυριάκο και Άδωνη,  ξεπουλά την «περιουσία του μπαμπά του».    Και το  μόνον που τον ενδιαφέρει «ιδεολογικά» και που είναι άχρηστο εδώ που φτάσαμε, είναι οι συλλογικές συμβάσεις.   Πώς αλλιώς δηλαδή να δείξουμε ότι είμαστε «αριστεροί» ;

Γ. Περί δήλωσης Ντάισεμπλουμ και περί δηλώσεων «αγανάκτησης» , της ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ κυρίας Καϊλή, του κυρίου πρωθυπουργού κτλ.

Όσον αφορά αυτά τα νεοναζιστικά και όχι τυχαία που είπε ο Χοιροτρόφος Ντάισεμπλουμ.
Πρώτος τα είπε τα ίδια φτυστά για την Ελλάδα, μετά τα παρόμοια του ΓΑΠ (απατεώνες κτλ), μετά από την Μέρκελ (unique case απατεώνες κτλ), μετά από τον Ρέσλερ, μετά την Μαρία Φέκτερ που απαιτούσε να λιμοκτονήσουμε,  τα είπε μετά  το 2010 σε διεθνή μετάδοση στο Αλ Τζατζίρα, ο Πασόκος επιτελής Μπάκουρης. Δείτε και κατωτέρω.  
Είναι δυνατόν συνεπώς να μην δημιουργούνται προβλήματα εις τον στόμαχον όταν διαβάζει ή ακούει κανείς δηλώσεις «αγανάκτησης» της κυρίας Καϊλή και του κ. Τσίπρα!!!!! Που «διαμαρτύρονται» μαζί με τους Πορτογάλους;;;

Ο Μπάκουρης του ΠΑΣΟΚ και της γερμανικής «διεθνούς» δήθεν διαφάνειας, υβρίζει τον Ελληνισμό

Δ. Αυτά θέλουν οι "δεσμοί". Τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου νότια της Κρήτης
Που θα τους τα δωρίσουν αν ήδη δεν τους τα δώρισαν, οι ημέτεροι "πατριώτες".
Τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου νότια της Κρήτης - Δέκα περιοχές «στοχοποιούν» οι επιστήμονες

Ε. Ο Κυριάκος δεν υπογράφει δήλωση υποταγής ότι θα εφαρμόσει όσα ο κ. Τσίπρας υπογράψει !!!!!!!!!!!!!!

Ούτε ο ΓΑΠ υπέγραψε τουλάχιστον φανερά. Υπέγραψαν αυτοί που φαίνεται δεν τους είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη. Ο Βενιζέλος στην Λαγκάρντ και ο Σαμαράς στον Ντράγκι. Προφανώς δεν χρειάζεται να υπογράψει τίποτε ο Κυριάκος. Του έχουν πλήρη εμπιστοσύνη.  Ιδίως με τις σημερινές του μνημειώδεις δηλώσεις του για το θέμα, ότι δεν δεσμεύεται αλλά δεσμεύεται.

ΣΤ. Το σχέδιο εξόντωσης του Ελληνισμού σε 6  στάδια.

α) Υπερχρέωση ιδιωτών
β) ΓΑΠ εκ μέρους όλων.  Ψευδή στοιχεία ελλείμματος κτλ, καταστροφή πιστοληπτικής ικανότητας χώρας (τιτανικός κτλ)
γ) Αντί κουρέματος χρέους προς αγορές, μετατροπή της Ελλάδας σε υπόδουλο πειραματόζωο με δανειακή σύμβαση μετατροπής   του χρέους προς μη κουρευόμενο προς χώρες της ΕΕ και με υποθήκευση όλου του πλούτου της Ελλάδας, δημοσίου και ιδιωτικού κτλ.
δ) Μεθοδευμένη σταδιακή εσωτερική υποτίμηση με δολοφονική λιτότητα, και συνεπώς με σταδιακό στράγγισμα της αγοράς από ρευστό
ε) Συνέπεια, πλήρης χρεωκοπία κράτους και ιδιωτών με τερατώδη ανεργία,  με συνεχή αύξηση του χρέους, και δήμευση της περιουσίας τους
στ) Παράλληλα «φιλανθρωπική» μετατροπή της Ελλάδας σε υπό διάλυση μουσουλμανικό Ελλαδιστάν της «ολοκληρωμένης» ΕΕ.


Ζ. Ο κόσμος το 'χει τούμπανο που λέει η παροιμία ...(δεν ανέφερε όμως την Τουρκία του)

                     ΟΜΠΑΜΑ ISIS HILARY CLINTON μακαιν

Η. Η ιδεολογία του εκσυγχρονισμού (της νέας Τάξης). Ένα άρθρο  που έπρεπε πριν από χρόνια να αποστήθιζαν όλοι οι Έλληνες

Περί Δαμανάκη του “Πολυτεχνείου”, περί ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, περί ΝΔ κτλ.

Θ. Για γέλια και για κλάματα.

«Welcome to Greece, αυτός, δεν είναι η Ελλάδα, δεν είναι, αυτός είναι σαν Καμπούλ».  Λέει ο νεαρός μετανάστης. Ακούστε τον.


Ι.  "Απόλαυση" η κυρία υπουργός με την ενέργεια από το σύμπαν στο χεράκι της !!!!!!!!!!!!


Κ. Λεφτά γιοκ, λέει ο Σόιμπλε.  Αν δεν βάλει  λεφτά και το ΔΝΤΑν όχι ....... μακάρι;;  Με αυτούς όμως εδώ;;

Όσον αφορά την επόμενη δόση του προγράμματος, επανέλαβε ότι «δεν μπορεί να γίνει καμία εκταμίευση, δίχως τη συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο πρόγραμμα». Πιο συγκεκριμένα, ερωτώμενος για το αν μπορεί να καταβληθεί στην Ελλάδα η επόμενη δόση του προγράμματος, χωρίς τη συμμετοχή του ΔΝΤ, απάντησε με ψυχρότητα και κυνικά: «Όχι».


Ευριπίδης ΜπίλληςΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .