Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Στον καρναβάλο αντι στο Μαχαιρά...

Ο ΠτΔ επέλεξε τον "καρναβάλο"... παρά να πάει στο Μαχαιρά και καλά έκανε... Εξάλλου τόσο αυτός όσο και το κόμμα του τι σχέση έχουν με τον αγώνα για τον οποίο έδωσε τη ζωή του ο μεγαλύτερος ήρωας του σύγχρονου Ελληνισμού; 

Πέστε το τύψεις συνειδήσεως, πέστε το φόβο από το ενδεχόμενο νοερό κατσάδιασμα από το Γρηγόρη, ο ΠτΔ (πόσο γελοίο ακούγετε...) καλώς έπραξε αφού είναι ανεπιθύμητος από την ίδια την ιστορία τόσο στο Μαχαιρά όσο και στον Αχυρώνα όσο και σε κάθε άλλο παρόμοιο ιερό χώρο ...

Οι νεροκουβαλητές της κυβερνητικής ΑΛΛΑΓΗΣ

Η ΑΛΛΑΓΗ στις εκλογές της ΟΕΛΜΕΚ του 2014 είχε εκλέξει 65 από τους 180 Γενικούς Αντιπροσώπους και 8 από τα 21 μέλη του ΚΔΣ. Πραγματικά και χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής από τους 65 ΓΑ και τους 8 του ΚΔΣ δεν άνοιξε ποτέ κανείς το στόμα του να πει μια άποψη ή έστω και μια λέξη. Άπαντες αφωνότεροι ιχθύος ...Το μόνο που έκαναν ήταν μόνιμα να σηκώνουν το χέρι και να ψηφίζουν εναντίον των συναδέλφων τους.
Τώρα προσπαθούν να καταρτίσουν και πάλι τον κατάλογο των 180 γλυφτών και νεροκουβαλητών ώστε να συνεχίσουν το επαίσχυντο και ανήθικο έργο τους.
Απλά κατσαδιάστε τους και κλείστε τους κατάμουτρα την πόρτα. Μην επιτρέψετε ούτε αυτούς της ΑΛΛΑΓΗΣ ούτε τους ουραγούς τους της ΝΕΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ να ξανακάνουν παιγνίδια στην πλάτη σας...
Επίσης θα ήθελα να καλέσω τους απλούς ψηφοφόρους της ΑΛΛΑΓΗΣ και της ΝΕΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ να στείλουν ένα βροντερό μήνυμα καταψήφισης στις βολεμένες ηγεσίες τους που ειρήσθω εν παρόδω ξέχασαν τι σημαίνει τάξη και διδασκαλία...

Συγχαρητήρια στους νοσηλευτές

Συγχαρητήρια στους νοσηλευτές και στην ηγεσία τους που από την Α4 έχουν κερδίσει αξίως την Α8 κλίμακα . Ας το δουν αυτό οι καθηγητές που με την κατάντια της Ταλιαδώρικης ΟΕΛΜΕΚ είναι ένα βήμα προ της εξίσωσης τους με τους οδοκαθαριστές (με όλη τη συμπάθεια προς την συμπαθή αυτή κοινωνική ομάδα).
Να σημειώσουμε ότι η επιτυχία αυτή των νοσηλευτών πιστώνεται στη νέα συντεχνία ΠΑΣΥΝΟ η οποία έχει αποσχιστεί από την Χατχηπέτρικη ΠΑΣΥΔΥ του κατεστημένου, της οπισθοδρόμησης και της συνδιαλλαγής.
Τι περιμένουν λοιπόν οι καθηγητές; Θα πάρουν επιτέλους την τύχη στα χέρια τους διώχνοντας τους εγκάθετους της εργοδοσίας ΑΛΛΑΓΗ - ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ή θα συνεχίσουν να είναι ραγιάδες και μαριονέτες της ξεπουλημένης σημερινής κομματόστροφης ηγεσίας τους;

Δεν υπάρχει καμιά λογοτεχνική αξία των Τ/Κ κειμένων...

Η απόφαση του ΥΠΠ για διδασκαλία Τ/Κ λογοτεχνικών κειμένων είναι πρωτίστως πράξη υποταγής προς στον κατακτητή και δεν έχει καθόλου να κάνει με την οποιαδήποτε φιλολογική αξία των εν λόγω κειμένων.
Φυσικά δεν θα περιμέναμε καμιά αντίδραση ή τοποθέτηση από τους χαραμοφάηδες και βολεψάκηδες επιθεωρητές των φιλολογικών μαθημάτων. Οι 6 χιλιάδες τον μήνα να έρχονται και έγνοια σου...
Όσο για τον κατ' όνομα Σύνδεσμο Φιλολόγων δεν χρειάζεται να κάνουμε κανένα σχόλιο...
ΥΓ: Θα θέλαμε να δούμε τη στάση που θ' ακολουθήσει ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Κυριάκος Χατζηγιάννης στην συζήτηση του θέματος (αν τελικά γίνει) στην Επιτροπή Παιδείας.

Ο υπουργός παιδείας αποφεύγει να " καταδικάσει το ψευδοκράτος"

Από το 1983 και εντεύθεν που έγινε η παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους όλοι ανεξαιρέτως οι υπουργοί παιδείας στέλλουν σε όλα τα δημόσια σχολεία της Κύπρου μήνυμα καταδίκης. Ο μόνος και μοναδικός που από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του συστηματικά δεν αποστείλει μήνυμα καταδίκης είναι ο νυν άθλιος και κατώτερος των περιστάσεων (με όλη τη σημασία των λέξεων) υπουργός παιδείας Κώστας Καδής.
Ο νυν υπουργός παιδείας σε πλήρη σύμπλευση με την κυβέρνηση των δωσιλόγων και των εθνομηδενιστών όσο και αν προσπαθήσουν δεν πρόκειται να μας κάμψουν το φρόνιμα όσες διώξεις και να μας κάνουν και όσους πεθερούς... και λοιπούς εγκάθετους (ιδε Γ. Ευθυμίου, Α. Κασουλίδη, Α. Παπαστυλιανού, Δ. Ταλιαδώρο, Α. Βαρνάβα...) και αν επιστρατεύσουν.

ΔΔΟ ένα κράτος ¨κκερχανέ..."

Επειδή κάποιοι Ε/Κ ψάλτες των Τουρκικών πολιτικών, που περιφέρονται ανοητολογώντας και εδώ στο fc, παρουσιάζουν την ΔΔΟ ως τάχατε μια "απλή και ανώδυνη μορφή ομοσπονδίας όπως και τις άλλες τόσες που υπάρχουν στον κόσμο" απλά να αναφέρουμε πως η ΔΔΟ καμιά απολύτως σχέση δεν έχει με την ομοσπονδία και κατά μείζονα λόγο με την Αμερικάνικη.
Η ΔΔΟ είναι ένα ρατσιστικό πρωτοεμφανιζόμενο έκτρωμα που μετατρέπει την Κυπριακή Δημοκρατία σε κράτος Φρανκενστάιν ή άλλως κατά την Τουρκική, που κάποιοι γοητεύονται και καταλαβαίνουν περισσότερο, σε κράτος "κκερχανέ".


Παντελής ΝικολαϊδηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .