Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ…

Μπορεί η συγκυβέρνηση των Τσιπροβλαμμένων να διαψεύδει τα σενάρια για κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» από την παρούσα Βουλή, ως «όνειρα θερινής νυκτός», αλλά αυτά κυκλοφορούν.Τα σενάρια προβλέπουν κατάρρευση της κυβέρνησης Τσίπρα και δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης μέσα στο καλοκαίρι, με πρωθυπουργό είτε τον Αβραμόπουλο είτε τον Στουρνάρα και αντιπρόεδρο της κυβερνήσεως τον Δραγασάκη.

Πόση βάση μπορεί να έχουν; Καμμία απολύτως! Πρόκειται για επινοήσεις δημοσιογράφων, λόγω ελλείψεως θεμάτων πολιτικής επικαιρότητας, που έχει επιτύχει ομολογουμένως με αριστοτεχνικό τρόπο –και μάλιστα εδώ και πολλούς μήνες!- η συγκυβέρνηση των μνημονιακών δοσιλόγων!

Η αλήθεια είναι πως οι διεθνείς τοκογλύφοι δε θα βρουν πουθενά καλύτερους λακέδες από τους υπάρχοντες Τσίπρα και Καμμένο, οι οποίοι –εκτός των άλλων- εξασφαλίζουν και την κοινωνική ειρήνη, μέσω των πουλημένων συνδικαλιστικών ανδρεικέλων και των καθαρμάτων του μαρξιστικού παρακράτους, που τρομοκρατούν τον κοσμάκη!ethnikismos.netΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .