Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ «ΤΕΣΣΕΡΙΣ» ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ (;) ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ

Σοκ από την απόφαση Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας και Ισπανίας να «αποχωρήσουν» από την σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση.


· Λογικά οι 4 σχεδιάζουν το νέο νεοναζιστικό «άξονα» με στόχο οι υπόλοιπες χώρες της νυν ΕΕ να αποτελούν τις «κατεχόμενες» και υπό εκμετάλλευση χώρες .

· Όσα σχεδιάζουν δεν είναι άσχετα με την εκλογή του Τραμπ και τη διαφαινόμενη καταστροφή της νέας τάξης και της παγκοσμιοποίησης. Και ενώνονται και για τον ηλίθιο τους πόλεμο, εναντίον των ΗΠΑ. Που μέσω της παγκοσμιοποίησης τις απομυζούσαν και ακόμα τις απομυζούν.

· Δυστυχώς στην παρούσα συγκυρία, η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή από τους υπηρέτες της ανωτέρω Ευρωπαϊκής φασιστικής νέας τάξης.

· Και συνεπώς, πριν απ όλα προέχει η απελευθέρωση της και η μεθόδευση εξόδου από το υπό ευρώ. Και η εν δημιουργία των απαιτούμενων συμμαχιών με τους αντίθετους της νέας φασιστικής νέας τάξης.

· Δηλαδή τους αντίθετους με τον το νέο γερμανικό άξονα, που στόχο έχει και να επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών σε Γαλλία και Ιταλία. Με το δέλεαρ ότι θα είναι πλήρως συνεταίροι με την φασιστική νεοναζιστική Γερμανία.

Ευριπίδης ΜπίλληςΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .