Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ 7χρόνια μετά O ΓΑΠ κι ο Σόρος σχεδίασαν την χρεωκοπία!

Ο Παπανδρέου μεθόδευε υπαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ! (WIKILEAKS)Ο γνωστός ιστότοπος αποκάλυψε εσωτερική επικοινωνία της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, σύμφωνα με την οποία οι αμερικάνοι είχαν την πληροφορία πως ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε μυστική συνάντηση του με τραπεζίτες είχε αποκαλύψει το σχέδιο…υπαγωγής της Ελλάδας στο ΔΝΤ.

ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

netakias

Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου ο Παπανδρέου δίνει την αφορμή στις αγορές να ξεκινήσουν την επίθεση (σορταρισμα) κατά της Ελλάδας :

Για πρώτη φορά ο Γιώργος Παπανδρέου ως πρωθυπουργός είπε τη φράση «χρεωκοπία της οικονομίας» κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, υποστηρίζοντας ότι η κατάσταση που παρέλαβε η κυβέρνηση είναι χειρότερη από αυτήν που περιέγραφε η Ν.Δ

Οπως είχαμε αποκαλύψει στο olympia.gr (και netakias) το 2009 ο Γιωργος Παπανδρέου είχε συναντηθεί στην Αθήνα με τον George Soros στις 7 Νοεμβρίου 2009 (υπάρχει και στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και στο ΒΗΜΑ)

Στις 8 Δεκεμβρίου 2009 ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings προχωρά στην υποβάθ­μιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας σε «ΒΒΒ+» από «Α-».

Στις 9 Δεκεμβρίου 2009 στη Βουλή .Τότε θυμάται τον Αττίλα και την κυπριακή τραγωδία:

«Το δημοσιονομικό αδιέξοδο της χώρας απειλεί την εθνική μας κυριαρχία, για πρώτη φορά από το 1974. […] Κερδίσαμε ήδη αυτές τις μέρες πολλές δύσκολες μάχες. Θέλω όμως να είμαι ειλικρινής, όσο και ξεκάθαρος, ότι είμαστε αποφασισμένοι και τώρα να κάνουμε και θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται, για να ελέγξουμε το τεράστιο έλλειμμα, να επαναφέρουμε τη δημοσιονομική σταθερότητα, να προωθήσουμε την ανάπτυξη παντού, ώστε να ορθοποδήσει η χώρα. Μόνον έτσι η Ελλάδα δεν θα κινδυνεύσει να χάσει κυριαρχικά της δικαιώματα».

Στις 10 Δεκεμβρίου 2009, τρείς μέρες μετά την υποβάθμιση της Fitch, έγινε κάτι ακόμη χειρότερο:

Η Τράπεζα της Ελλάδος αποφάσισε να μην επιβάλλονται κυρώσεις σε όποιον κερδοσκόπο δεν έδινε τα ομόλογα στον αγοραστή τους μετά τη λήξη των δέκα ημερών!

Αρχισε το Σορτάρισμα!

Στις 11 Δεκεμβρίου που είπε ότι είμαστε διεφθαρμένοι από την κορυφή ως τα νύχια στο CNBC

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ τα wikileaks ότι οι αμερικάνοι είχαν την πληροφορία πως ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε μυστική συνάντηση του με τραπεζίτες στις 18 και στις 21 Δεκεμβρίου 2009 αποκάλυψε το σχέδιο…υπαγωγής της Ελλάδας στο ΔΝΤ, ενώ μοίραζε ακόμη λεφτά κι έκτακτα επιδόματα!

ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΜΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 !!!!!!!!!!!! 
https://netakias.com/2010/06/07/gapnsoros/


hellasforce.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .