Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Τελικά, κάποια blogs, είναι για τον π@#$&ο. Η ξευτιλισμένη πλευρά του ... internet και της "δημοσιογραφίας" του βόθρου.

Ξέρω... σε κάποιους ο τίτλος προκαλεί σοκ... κάποια τσόκαρα, χρυσαυγήτικης προέλευσης, θα τον χαρακτηρίσουν ως... Τρούμπα (ότι είναι κάποιος/α, όπου ζει κάποιος/α, εκεί παίρνει και μαθήματα και θεωρεί πως όλοι είναι σαν και του λόγου του/της).

Ο τίτλος, εν γνώσει μου πως είναι σοκαριστικός, στα όρια της χυδαιότητας, δημοσιογραφική αδεία, έπρεπε να χρησιμοποιηθει, για να δείξει την κατρακύλα όχι μόνον του τύπου, αλλά και μεγάλης μερίδας των blogs.

Το ύποπτο παιχνίδι της εφημερίδας "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", με τον...πράκτορα της ΕΥΠ, που κυνηγαει η interpol, μετατράπηκε σε σύλληψη...!!!!!!!!!!!!!!

Για τον εκδότη της εφημερίδας "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" (αν αυτη είναι δημοκρατία, εγώ είμαι η σύζυγος του ... Τράμπ), έπεται απάντηση με ισχυρές δόσεις ΣΟΚ...

Προς το παρόν, διάβασα, ή μάλλον μου έστειλαν να διαβάσω, κάποιοι φίλοι, μια ανάρτηση που αφορά στον... περιβόητο πράκτορα της ΕΥΠ, που αφορά στην... σύλληψή του...!!!!!!!!!!!!

Και επειδή το θέμα συνέπεσε με το επόμενο που ακολουθεί, και θα διαπιστώσετε πως οι "ειδήσεις" σε κάποια blog είναι όντως για τον... (ας μην το επαναλάβω), δεν μπορώ, παρά να τα βγάζω στο ... κλαρί...

Ώστε τον συνέλαβαν, κιόλας...
Μπράβο ρε... ειστε "ατσίδες"...

Για δώστε περισσότερα στοιχεία...

Πού τον συνέλαβαν;

Σε ποια χώρα; Σε ποιά πόλη;

Πού είναι οι φωτογραφίες της σύλληψής του;

Πότε θα τον εκδωσουν στην Ελλάδα;


Τελικά, ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ... ΑΠΑΝΤΕΣ... ΟΣΟΙ ΦΕΡΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ... ΑΠΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΜΕΧΡΙ BLOGS...

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά... αυτή που λέει, πως ΟΣΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΣΤΕ... ΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ...

Και μπορεί η λαϊκή ρηση να λέει πως... ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ... αλλά την αξία, την έχει το χρυσάφι... κι ας πάει λόγω βάρους του, στον πάτο του νερού...ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ.

Τους ΦΕΛΛΟΥΣ, τους μαζεύεις με την ... απόχη...

Καλλιόπη Σουφλή attikanea


Διεθνές ένταλμα για τη σύλληψη Έλληνα, ο οποίος φέρεται ότι έχει «στρατολογηθεί» από την τουρκική «ΜΙΤ», εκτελώντας «αποστολές»

Διεθνές ένταλμα για τη σύλληψη Έλληνα, ο οποίος φέρεται ότι έχει «στρατολογηθεί» από την τουρκική «ΜΙΤ», εκτελώντας «αποστολές»

Με Διεθνές ένταλμα της Interpol, συνελήφθη Έλληνας, ο οποίος φέρεται ότι έχει «στρατολογηθεί» από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες «ΜΙΤ», εκτελώντας κατά καιρούς «αποστολές», για τα συμφέροντα της Άγκυρας.


Σύμφωνα με άρθρο της «Δημο­κρατίας», το ένταλμα σε βάρος του Χ.M., εκτελέστηκε έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των υπηρεσιών καθως ταυτοποιήθηκε ως πράκτορας της «ΜIT», με «έδρα» τη Ρό­δο.


Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, φέρεται ο Χ.Μ να ενεπλάκη σε απάτη-μαμούθ ύψος #€8.000.000 (για την οποία έχει καταδικαστεί), κατάφερε να διαφύγει από την Ελλάδα και κατέφυγε στην Τουρκία και φέρεται να στρατολογήθηκε από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. Έκτοτε δραστηριοποιεί­ται για λογαριασμό της ΜΙΤ, σε διαδικτυακή προπαγάνδα αλλά και ενέργειες υποκλοπής πληροφοριών.


Οι ελληνικές υπηρεσίες ακο­λούθησαν τα ηλεκτρονικά ίχνη δημοσιεύ­σεων του Χ.Μ. σε μέσα κοινωνικής δικτύω­σης και προσδιόρισαν το γεωγραφικό του στίγμα, καθώς και τις διασυνδέσεις του, ενώ προέκυψαν ενέργειές του, σε βάρος της χώρας καθώς προέκυψε ότι ο ίδιος, εμφανιζόταν ως πρά­κτορας της ΕΥΠ (χωρίς να έχει προκύψει διασύνδεση).

Η σύλληψη του Χ.Μ. θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή.
_______
* «Δημοκρατία»


ΠηγήΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .