Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Γιατί τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ και οι ιδιοκτήτες τους είναι όμηροι του Μαξίμου

Η δικαστική διερεύνηση των θαλασσοδανείων με τα οποία είναι φορτωμένα τα περισσότερα Μέσα Ενημέρωσης, δίνει τη δυνατότητα στο Μαξίμου να κρατάει σε καθεστώς ομηρίας, εκδότες και καναλάρχες.

Κορυφαία κυβερνητικά στελέχη διατυπώνουν την άποψη ότι είναι προτιμότερο να έχουν απέναντί τους τα παλιά χρεοκοπημένα κανάλια και τις εφημερίδες, τα οποία εύκολα μπορεί να χειραγωγηθούν, παρά νέα συγκροτήματα, τα οποία δεν έχουν τοξικά χρέη.

Γι΄ αυτό άλλωστε δεν ενδιαφέρονται για την προκήρυξη διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές συχνότητες. Μόνο ο Νίκος Παππάς επαναλαμβάνει μονότονα την ανάγκη για νέο διαγωνισμό, γιατί όπως λέει τα σημερινά κανάλια εκπέμπουν παράνομα, αλλά στο Μαξίμου σφυρίζουν αδιάφορα.

Γιατί το καθεστώς παρανομίας σε συνδυασμό με την κατάσταση οικονομικής ασφυξίας στην οποία έχουν περιέλθει κανάλια και εφημερίδες, βολεύει την κυβέρνηση.

Επικοινωνιακό πυροτέχνημα

Τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, πρόκειται να αξιοποιηθούν επικοινωνιακά από την κυβέρνηση, στο κρίσιμο διάστημα της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς, για το κλείσιμο της αξιολόγησης.

Ειδικά στο διάστημα που θα κληθεί η Βουλή να ψηφίσει τα νέα μέτρα, η κατευθυνόμενη σκανδαλολογία και η μπόχα των σκανδάλων αναμένεται να δηλητηριάσει τη δημόσια ζωή.

Για μια ακόμα φορά το Μαξίμου θα καταφύγει στη γνωστή συνταγή, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τα επώδυνα μέτρα της συμφωνίας και να χρεώσει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για μια ακόμα φορά στο λεγόμενο, παλιό πολιτικό σύστημα.
.lykavitosΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .