Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Κτηνωδία στο Σινά - Απήγαγαν δύο κόπτες χριστιανούς - Εκτέλεσαν τον πατέρα, έκαψαν ζωντανό το γιο

Δύο Αιγύπτιοι κόπτες χριστιανοί δέχθηκαν επίθεση από άγνωστους αντάρτες την Τέταρτη αφού πρώτα απήχθησαν από το σπίτι τους στη χερσόνησο του Σινά.

Πρόκεται για τον 65χρονο Sa'ad Hanna και το 45χρονο γιο του, Medhat οι οποίοι εντοπίστηκαν από Αιγύπτιους αξιωματούχους και αναγνωρίστηκαν ως τα θύματα μιας φρικιαστικής επίθεσης στο Σινά.

Όπως δήλωσαν οι αξιωματούχοι και μετέδωσε το Associated Press ο 65χρονος πατέρα εκτελέστηκε δια πυροβολισμού, ενώ ο γιος του είχε το πλέον φρικτό τέλος αφού τον έκαψαν ζωντανό.

Τα άψυχα κορμιά των δύο ανδρών τα πέταξαν στην άκρη του δρόμου του Ελ Αρίς.

Οι κόπτες χριστιανοί της Αιγύπτου έχουν τοποθετηθεί στο στόχαστρο των ισλαμιστών τόσο του Ισλαμικού Κράτους όσο και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα αρκετοί να εξαναγκαστούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να αποφύγουν τα χειρότερα.


Τέλος να αναφέρουμε ότι από τη χερσόνησο του Σινά εκτοξεύθηκαν από το Ισλαμικό Κράτος δύο ρουκέτες οι οποίες έπληξαν το έδαφος του Ισραήλ.

http://www.freepen.gr/2017/02/blog-post_6793.html

BREAKING:  in Sinai claims responsibility for launching 2 rockets which hit southern  yesterday - @AAhronheimΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .