Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ - Σε «πραξικόπημα» προχώρησε η Δημοτική Αρχή

Το Δημοτικό Συμβούλιο στις 13/2/2017 ξεκίνησε με «πυρ ομαδόν» από τους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης σχετικά με την ενέργεια της Δημοτικής Αρχής να μην συμπεριλάβει ως θέμα ημερησίας διάταξης το ζήτημα του Υμηττού στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όλες οι δημοτικές παρατάξεις κατήγγειλαν τον τακτικισμό της Δημοτικής Αρχής, η οποία συγκαταβατικά δέχθηκε να συζητηθεί το ζήτημα και το έθεσε ως «έκτακτο θέμα».

Υπενθυμίζουμε πως αρχικά είχε συμφωνηθεί ομόφωνα στο Δημοτικό Συμβούλιο 13/2/17 να γίνει συζήτηση ΜΟΝΟ για τον Υμηττό και αν χρειαστεί για έκτακτα θέματα που θα τεθούν. Προσπαθώντας η Δημοτική Αρχή εμφανώς να αποφύγει τη συζήτηση ανακοίνωσε την ημερησία διάταξη θεμάτων χωρίς να συμπεριλαμβάνει την «καυτή πατάτα» του Υμηττού.

Έτσι στις 13/2/17 μετά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης τέθηκε τελικά ως «έκτακτο θέμα» το ζήτημα του Υμηττού, ενώ η δέσμευση του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου ήταν να συζητηθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το θέμα αυτό.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .