Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΛΥΣΣΩΔΩΣ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;

Πριν ξεκινήσουμε την ανάλυση του σημερινού τίτλου θα πάμε πίσω στο, πολιτικά αμαρτωλό, 1990, τότε που τα στίφη των αλβανοκατσαπλιάδων έρρεαν στη Χώρα μας με τις πολιτικές ευλογίες του πολιτικού κατεστημένου, τάχα ότι όλοι αυτοί είναι βορειοηπειρώτες κλπ.

Αυτοί οι απολίτιστοι και άξεστοι που μπήκαν στην Πατρίδα μας, όχι απρόσκλητοι, άρχισαν να αφομοιώνονται από την Ελληνική κοινωνία, όσων αφορά τον καταναλωτικό τρόπο ζωής και όχι τον ουσιαστικό τρόπο μιας και ήταν, και συνεχίζουν να είναι, όλοι τους μουσουλμάνοι.

Οι Αλβανοί στην Ελλάδα έκαναν οικογένειες, σπιτώθηκαν, και σιγά-σιγά τα παιδιά τους εντάχθηκαν και στην Ελληνική σχολική εκπαίδευση, μάλιστα με κάποια από αυτά να σηκώνουν και την Ελληνική σημαία στις παρελάσεις (περίπτωση Τσενάι), τιμώντας ποιόν άραγε;

 Τα χρόνια περνούσαν, οι Αλβανοί ολοένα και αυξάνονταν επί Ελληνικού εδάφους, μιας κι εμείς γι αυτούς ήμασταν η γη της επαγγελίας, πολιτογραφήθηκαν ως Ελληνόπουλα τα παιδιά τους, μπήκαν και στον Ελληνικό Στρατό, για να μας κουνάν σήμερα το δάκτυλο δήθεν περί της μεγάλης Αλβανίας. Το ίδιο προσπαθούν να κάνουν σήμερα και κάποιοι πολιτικοί επίγονοι εκείνων που έδρασαν το 1990. Προσπαθώντας να εντάξουν τα λαθρομεταναστόπουλα στο Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Και σαν ενταχθούν θα έχει κερδηθεί μία μάχη του κατεστημένου ενάντια στην πληθυσμιακή αλλοίωση της Πατρίδος μας. Ο σκοπός αυτών που απεργάζονται τα σκοτεινά σχέδια της ΝΤΠ, αυτός είναι. Να αλωθεί η Πατρίδα μας στον πληθυσμό, στη γλώσσα και στη θρησκεία. Και δεν υπάρχει περίπτωση οι οικογένειες των λαθρομεταναστών, τη στιγμή που τα σύνορα προς τας Ευρώπας είναι κλειστά, να θελήσουν να γυρίσουν στην πατρίδα τους, από τη στιγμή που εδώ, σιγά-σιγά, θα τους προσφερθούν όλα τα κομφόρ για να ζήσουν όπως δεν ζούσαν ούτε στο όνειρό τους.

Είδατε τι αγώνα κάνουν όλες οι αμαρτωλές ΜΚΟ, και όχι μόνο, ώστε να μην λείπει τίποτε από τους «ευπαθείς». Τα παιδιά τους, αφού τους δοθεί το πολιτικό άσυλο, θα ζητήσουν να πολιτογραφηθούν Έλληνες.

Θα πάνε με τη σειρά τους κι αυτοί φαντάροι, και όταν θα περάσουν τα χρόνια θα μας κουνάν και αυτά το δάκτυλο και θα μας μιλάνε για θέματα μειονότητας εντός της Ελληνικής επικράτειας, αν ονομαζόμαστε ακόμη έτσι. Θα είμαστε αναγκασμένοι ως Έλληνες να δεχόμαστε όλα τα ανήθικα που αυτοί ονομάζουν πολιτισμικά έθιμα, και που ήδη τα εφαρμόζουν στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της επικράτειας. Δεν είναι τυχαία όλα τα γεγονότα που υφιστάμεθα ως Έλληνες τα τελευταία χρόνια μέσα στην Πατρίδα μας. Οι γηγενείς να κυνηγιούνται να στραγγαλιστούν οικονομικώς μην έχοντας μετά περιθώριο αντίδρασης.

Τζαμιά και μουσουλμανικά τεμένη να υψώνονται λες και είναι ορθόδοξες εκκλησίες. Η θρησκεία και η ιστορική μας μνήμη να βάλλεται πανταχόθεν από αντιρατσιστικούς νόμους και άλλα επαίσχυντα νομοσχέδια. Οι λαθρομετανάστες και οι κόκκινοι μπολσεβίκοι να αλωνίζουν δίχως να τους ενοχλεί η επίσημη πολιτεία. Καλά κάνουν οι Έλληνες γονείς και ξεσηκώνονται στα σχολεία μην επιτρέποντας την είσοδο των λαθρομεταναστών σε αυτά.

Ο κίνδυνος που διατρέχουν σήμερα τα Ελληνόπουλα είναι πρώτον οι αρρώστιες, που κουβαλούν κάποιοι λαθρομετανάστες, μιας και δεν υπάρχει κανένας νόμος που να υποχρεώνει τον εμβολιασμό παιδιών και δεύτερον η γκετοποίηση* των μουσουλμάνων στα σχολεία και στις γειτονιές των πόλεων. Η Χρυσή Αυγή αντιτίθεται σε κάθε σχέδιο που έχει σαν σκοπό την απεμπόληση αρχών και των αξιών που έγιναν αιτία να ονομαστούμε Έθνος Ελλήνων.

* Μετά τον Β ΠΠ όσοι μετανάστευσαν ( με διακρατικές συμφωνίες ) στην τότε Δυτική Γερμανία, αφομοιώθηκαν από την γερμανική κοινωνία. Οι μόνοι που αρνούνται να αφομοιωθούν είναι οι Τούρκοι, και γενικώς οι μουσουλμάνοι, με αποτέλεσμα να υπάρχουν γκέτο σε όλη τη Γερμανία.
Σ. Παιδάκος
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .