Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ακόμη μια επικοινωνιακή μπαρούφα του Μαξίμου – Θα μοιράσουν ως… επίδομα «τα κλεμμένα»

Όπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή, στο Μαξίμου ετοιμάζουν μια θεαματική κίνηση, επιχειρώντας, όπως οι ίδιοι διαρρέουν, να «εκθέσουν το παλιό πολιτικό σύστημα».

Στον ειδικό λογαριασμό του δημοσίου, έχουν ήδη κατατεθεί πενήντα εκατομμύρια ευρώ, τα οποία προέρχονται από επιστροφή μαύρου χρήματος, από μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Στην κυβέρνηση πιστεύουν ότι πολλοί κατηγορούμενοι για υποθέσεις διαφθοράς στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν μικρότερες ποινές, θα ακολουθούσαν τη συνταγή επιστροφής μαύρων κεφαλαίων που προέρχονται από μίζες, ή από κατάχρηση δημόσιου χρήματος.

Όταν το ποσό αυτό φτάσει τα 150.000.000 ευρώ τότε θα μοιραστεί με πανηγυρικό τρόπο σε άνεργους ή χαμηλοσυνταξιούχους.

Βεβαίως σε επικοινωνιακό επίπεδο η κυβέρνηση θα διαφημίζει, ότι για πρώτη φορά οι μίζες επιστρέφουν στο δημόσιο και αντί να κατευθύνονται στους φορολογικούς παραδείσους, «πηγαίνουν στον κόσμο που έχει ανάγκη».

Ότι και να κάνουν πάντως, όπως φάνηκε και με την υπόθεση της «13ης σύνταξης» που μοιράσαν ως… χαρτζιλίκι τον Δεκέμβριο δεν ανακάμπτουν δημοσκοπικά με τίποτε.

Βεβαίως κερδίζουν πολιτικό χρόνο. Εις βάρος της χώρας, της οικονομίας και της κοινωνίας που φτωχοποιείται δραματικά κάθε μέρα που περνάν όλο και πιο πολύ.
.lykavitos
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .