Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΗΝ… ΦΩΦΗ

Γράφει ο Αντίοχος

Εφόσον ολόκληρο το σάπιο σύστημα αποφάσισε γενική έφοδο κατά της Χρυσής Αυγής –γιατί τους χαλάει την πιάτσα!- δε θα μπορούσαν να λείψουν από το «πανηγύρι» οι εταίρες «δημοσκοπήσεων» (χειραγωγήσεως της κοινής γνώμης.

Στα πλαίσια αυτά πρέπει να δούμε την «δημοσκόπηση» της εταίρας MRB για το κανάλι “STAR” (Βαρδινογιάννηδες…), στην οποία εμφανίζεται… μειωμένο το ποσοστό της Χρυσής Αυγής σε σχέση με την προηγουμένη «δημοσκόπηση» της ίδιας εταίρας και ανεβασμένα τα ποσοστά του κόμματος των κλεφτών και των απατεώνων, καθώς και του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας, τόσο που να έχουν φτάσει σε απόσταση… αναπνοής από την Χρυσή Αυγή.

Σας υπενθυμίζω την εκτίμηση ψήφου -χωρίς λευκό-άκυρο-αποχή- που έδωσε η εταίρα (σε παρένθεση τα ποσοστά στην προηγούμενη «δημοσκόπησή» της, τον Δεκέμβριο του 2016):

ΣΥΡΙΖΑ 16 % (16,7%)

ΝΔ 30,7% (29,6%)

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7,9% (8,5%)

ΠΑΣΟΚ 7,8 (6,9%)

ΚΚΕ 7,7 (6,9%)

ΑΝΕΛ 2,6% (2,7%)

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 2,6% (3,1%)

ΠΟΤΑΜΙ 2,4% (1,7%)

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 2,4% (2,7%)

ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 6,9%

ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ – ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ 13 %

Βέβαια, δεν εμφάνισαν ακόμα την Χρυσή Αυγή…τέταρτο και… πέμπτο κόμμα –όπως κάποιοι άλλοι πολύ… βιαστικοί- γιατί θα εκτίθονταν. Θα το κάνουν, όμως, την επομένη φορά – και πάω και… στοίχημα γι’ αυτό!

(ΥΓ) 1: Παρεμπιπτόντως, εκτός από την εικονική άνοδο του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με την MRB οι Έλληνες… αγάπησαν ξαφνικά την Φώφη!!! Η οποία, εμφανίζεται… δεύτερη πολιτική αρχηγός σε θετικές γνώμες!!!

(ΥΓ) 2: Λέτε την επομένη φορά η Φώφη να είναι…πρώτη και η κλεφτουριά του ΠΑΣΟΚ… δεύτερο κόμμα; Ή μήπως… πρώτο; Βάλτε τώρα που γυρίζει, τζάμπα είναι!

(ΥΓ) 3: Τι κι αν θα διαψευστούν –για μια ακόμα φορά!- τη νύχτα των εκλογών; Μέχρι τότε όλο και κάποιους θα έχουν επηρεάσει με τις μαϊμουδιές τους! Γι’ αυτό πληρώνονται!

(ΥΓ) 4: Ο –πολλάκις- ξευτιλισμένος την ξευτίλα δεν τη φοβάται!


ethnikismos.netΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .