Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ.

ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ "ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ" (ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΣΕΠΗ, ΒΕΒΑΙΩΣ - ΒΕΒΑΙΩΣ), ΠΟΣΟ "ΑΠΛΟΧΕΡΑ" ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ...ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

(Γράφει το ιστολόγιο 'δελτίο των 11' τα ακόλουθα, που απαιτούν ...ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ, για να αντέξουμε...)
Πήραμε το βίντεο από την προ-χθεσινοβραδυνή (Τρίτη 21η Φεβρουαρίου 2017, ώρα 11.20΄ το βράδυ) εκπομπή του (παντρεμένου με Εβραία του Ισραήλ...), Συριζαίου δημοσιογράφου Πάνου Χαρίτου, στην ΕΡΤ-1:

Ο συριζαίος Γ.Γ. του υπ. Παιδείας Γιάννης Παντής δηλώνει, πως όσο κι αν φτωχύνει η Ελλάδα, πάντοτε θα περιθάλπει τα λαθρο, όσα κι αν μπουκάρουν μέσα στην χώρα κι ανεξαρτήτως των χρημάτων που θα χρειαστεί να ξοδέψουμε!...

Μιλάμε για την αποθέωση του χριστιανομπολσεβίκικου μαζοχισμού... Μεταφέρουμε επί λέξει τα λόγια του...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΗΣ: «Υπάρχει ένα παράδοξο και το λέω παντού. Είναι το παράδοξο της Ελλάδας που με οικονομική δυσκολία κάνει πράγματα για τους πρόσφυγες και για την εκπαίδευση των προσφύγων που δεν κάνουν άλλες χώρες με πολύ μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα.
Κι αυτό είναι μέσα μας, είναι το DNA που έχει το Ελληνικό Εκπαιδευτικό Σύστημα. Δεν πρόκειται να αφήσουμε αυτά τα παιδιά, ΟΣΑ (!!!) ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ, χωρίς εκπαίδευση. Όσο κι αν είναι το κόστος»!!!... »

...ΧΑΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ (ΟΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΩΣ!) ΩΣ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠ."ΠΑΙΔΕΙΑΣ"...

odysseiatv.blogspotΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .