Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

«Η Πόρσε πρέπει να έτρεχε με 300 χλμ, από πίσω του ήταν ένα audi R8 που πρέπει να πατιόντουσαν. Ήρθε να με βοηθήσει, έκλαιγε το παλικάρι…» (video)

Τις τελευταίες ώρες, πολλοί είπαν πως ενδεχομένως το τραγικό αποτέλεσμα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας να προήλθε από κόντρα της Πόρσε με ένα άλλο αυτοκίνητο.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, που έχασε τη γυναίκα και το παιδάκι του, στις δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως υπήρχε ένα αυτοκίνητο μάρκας Audi R8 (το βλέπετε ενδεικτικά στην φωτογραφία), το οποίο μάλιστα ο οδηγός του, έκανε όπισθεν και μετά από λίγα δευτερόλεπτα, τον πλησίασε ζητώντας του να τον βοηθήσει!

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο μοιραίος πατέρας: «…Πήγαινε πάνω από 300 (Χλμ). Αυτό το αυτοκίνητο, πηγαίνει 330. Και ήταν κι ένα R8 από πίσω του που πρέπει να πατιόντουσαν. Γιατί όταν βγήκα, είδα το R8 να κάνει όπισθεν και ήρθε στην μεριά μου. 

Βγήκε το παιδί και μου λέει εάν χρειάζομαι βοήθεια. Άδειος δρόμος, δύο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν το ξέρω, να είχαν σχέσεις ή φιλίες ή να έτυχαν και οι δύο στο δρόμο. Το R8 ήταν ένα ποντικί, με ξένες πινακίδες, νούμερα βουλγάρικα. 

Αυτός ήταν ένα μελαχρινό παιδί με ξανθό παιδί, αδύνατο, πιτσιρικάς και αυτός, 24 – 25 ετών. Σταμάτησε και μου λέει να με βοηθήσει, εάν χρειάζομαι κάτι. Έκλαιγε το παλικάρι…».

Δείτε το βίντεο:

crashonline.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .