Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Ολοσέλιδη καταχώρηση στα «Νέα» για συστράτευση όλων των λαμογιών της παγκοσμιοποίησης.

Από την παγκόσμια σαύρα, τον ΣΟΡΟΣ

Δεν πρόλαβε να δημοσιεύσει δακρύβρεχτο και σπαραξικάρδιο άρθρο για την τύχη της παγκοσμιοποίησης ο Σόρος και απευθείας οι εγχώριοι υποτακτικοί του έσπευσαν να ανοίξουν τα σαλόνια των φυλλάδων τους για να τον υποδεχτούν.

Οι φυλλάδες που παρότι δεν έχουν δώσει ποτέ βήμα στην τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, τώρα ανοίγουν χώρο για να φιλοξενηθεί ένα κατά τα άλλα πλήρως αδιάφορο άρθρο του πιο πολυσυζητημένου πλουτοκράτη στον κόσμο. Αδιάφορο διότι ουδείς προφανώς ενδιαφέρεται για την συστράτευση των καταπιεστών της παγκοσμιοποίησης εναντίον της Αντιστάσεως των Λαών υπό την σκέπη των Εθνικιστών.

Γνωρίζαμε, βεβαίως, ότι ο ΔΟΛ βρίσκεται στο ευρύτερο δίκτυο των προπαγανδιστών του Σόρος, όμως η ταχύτητα απόκρισης στην προσταγή του είναι ομολογουμένως συγκινητική. Μπορεί να οδηγήσει μάλιστα και στην διάσωση του ΔΟΛ από τα θαλασσοδάνεια και τα εκατομμύρια των χρωστουμένων σε οποιονδήποτε μιλάει Ελληνικά.

Στο άρθρο του αναφέρει ότι τον ανησυχεί «η μοίρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι σε κίνδυνο να έλθει κάτω από την επιρροή του ρώσου προέδρου Πούτιν» και καλεί τα λαμόγια ολόκληρου του κόσμου να ενωθούν γιατί η «δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο», μιλώντας ονομαστικά για «όσους πιστεύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση», δηλαδή εργολάβους δημοσίων έργων, απατεώνες, πολιτικάντηδες και απλούς ανόητους, και για την «τέταρτη εξουσία», δηλαδή τους δημοσιογράφους.

Γιατί έπρεπε να αναλωθεί μία σελίδα ελλαδικής εφημερίδας για κάτι που θα μπορούσαν να συζητήσουν και στην λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ένας Σόρος το ξέρει!

https://antifimotro.wordpress.com/2017/01/09/ntopioi-dosilogoi-nea-soros/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .