Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Ή θα πάτε με το λαό ή θα είστε απέναντι. Η περίοδος χάριτος εξαντλήθηκε!

ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΡΙΞΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ! ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ! ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ, γιατί είναι παρτάκηδες και τους νοιάζει μόνο η κωλάρα και η κοιλάρα τους.

Πέρυσι πρόδωσαν τους αγώνες ενός ολόκληρου λαού που τους υποδεχόταν στο σύνταγμα και λίγες ώρες μετά μας πρόδωσαν γιατί πήραν παράταση στις επιδοτήσεις.

Εκεί να πληρώσουν όπως πληρώνω και εγώ... ή να χρωστάνε όπως χρωστάω και εγώ... να κινδυνεύουν με κατασχέσεις όπως και εγώ... ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ...

Αν θέλετε γνήσιο αγώνα σταματήστε τα μπλόκα στους δρόμους και κλείστε ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΦΟΡΙΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.
Όσο κλείνεται τους δρόμους θα είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ!!!

Μην ξεχνάτε ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ τους ναυτικούς 20 μέρες πριν
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΡΑ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΟΥΣΙΕΣ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ..
Ή θα το καταλάβετε και θα συμμορφωθείτε ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ή εδώ είμαστε να πλακωθούμε και στο ξύλο αν χρειαστεί.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με το που θα εμποδιστώ να πάω την βόλτα μου ή στη δουλειά μου ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΤΙΝΑΞΩ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ και το καλύτερο θα φροντίσω να με κάνετε πιο πλούσιο με αγωγές αστικής φύσης.

Zaxarias MytiliniosΔεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .