Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Θέλω να γράψω ένα μακρόσυρτο και αναλυτικό κείμενο…

Που να λέει ότι γαμιέτ@ι η εργατιά-όση απέμεινε, εν πάσει περιπτώσει- που δεν βγαίνει στους δρόμους, όπως άλλοτε οι οικοδόμοι, να τα κάνει λίμπα και να βάλλει τους μπάτσους να τρώνε τσιμεντόπλακες και …λατάκια.

Που να λέει ότι γαμιούντ@ι οι άνεργοι, που ανέχονται να τρέφονται από τις συντάξεις των γονιών τους, να φραπεδιάζονται και να το κωλοβαρούν ελπίζοντας, ο καθένας από μόνος του και όλοι μαζί, ότι κάτι θα γίνει και γι’ αυτούς και θα βολευτούν στο δημόσιο.

Που να λέει ότι γεμίσαμε καλωσυνάτες κυριούλες, που εύχονται καλή χρονιά και υγεία σ’ όλον τον κόσμο και χαϊδεύουν επιδεικτικά τα σκυλάκια τους, πρώτον διότι δεν έχουν τι άλλο να χαϊδέψουν και δεύτερον διότι τρέμουν να αναφερθούν σε κάτι ενοχλητικό για το γκοβέρνο.

Που να λέει ότι γαμιούντ@ι πατόκορφα, όλοι αυτοί και αυτές που θίγονται όταν τους τα λές χύμα και ξεμπροστιάζεις τον μαλάκα που κρύβουν μέσα τους και από την άλλη, ανέχονται το κωλοδάχτυλο που τους έχουν βάλλει οι αριστεροχριστιανιστές να έχει φθάσει μέχρι τις …αμυγδαλές.

Που να οικτίρει το λεγόμενο και «λούμπεν προλεταριάτο» που, παρά τα όσα κυρίως σε βάρος του συμβαίνουν, δεν αρχίζει τα μπουκαρίσματα στα σούπερ μάρκετ και στα πολυκαταστήματα, για να εξασφαλίσει τα προς το ζείν.

Που να φτύνει στην μάπα όλους τους ενστόλους, που το παίζουν αξιοπρεπείς, απολιτίκ και προπαντώς αξιόμαχοι, την ίδια ώρα που, σαν τον τελευταίο ζητιάνο, εκλιπαρούν να μην μειωθεί ο μισθουλάκος τους και να μην χάσουν τα προνόμια τους.

Που να ξεμπροστιάζει ΟΛΟΥΣ τους νυν και πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές, που έχουν κάνει το κουμάντο τους, με ακίνητα και καταθέσεις στο εξωτερικό και εντός της Ψωροκώσταινας επιβάλλουν, με την ψήφο τους, την φτωχοποίηση όλο και περισσότερων τμημάτων του ελληνικού πληθυσμού.

Που να υπογραμμίζει ότι, την ώρα που διεθνείς οργανισμοί στοχοποιούν ως πρωταθλητές της εγχώριας διαφθοράς βουλευτές, δικαστές και εισαγγελείς, αυτοί δικάζουν και καταδικάζουν πλανόδιους πωλητές, γριές ζητιάνες και απόμαχους της ζωής, ως κοινούς εγκληματίες, επειδή απέκρυψαν τα ολίγα έσοδα τους.

Που να βγάζει μία ΚΡΑΥΓΗ ΟΡΓΗΣ, για όλους αυτούς που συνετέλεσαν στην καταστροφή αυτού του τόπου και τώρα, ο καθένας από το «μετερίζι» του, εμφανίζονται ως επίδοξοι σωτήρες μιας κατάστασης που δεν έχει επιστροφή.

Που να λέει «τέρμα ρε γαμημέν@ι, ως εδώ και μη παρέκει» και ήλθε η ώρα να πληρώσει ο καθένας από σας το μερίδιο του, σ’ αυτήν την καταστροφή.
Όσο, όμως, κι’ αν με παρακαλέσετε, δεν πρόκειται να το γράψω….
Ῥούσσης ΝῖκοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .