Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΠΟΠΑΡΑ: Η ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ

Η ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΕΤΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ! ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΡΑΤΟ ΌΠΩΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΕΙΧΕ ΆΛΛΗ ΆΠΟΨΗ-(ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Η γεννημένη την 21η Απριλίου 1967 ανήμερα, παρουσιάστρια του «Star» Πόπη Τσαπανίδου, κατά την εκπομπή της προστάτευσε τους πεμπτοφαλαγγίτες Αλβανούς που φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας τον Αλβανικό Αετό, ενώ υπηρετούν στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!..

Όπως θα δείτε στο βίντεο που αναρτήσαμε και είναι από την σημερινή εκπομπή της Ποπάρας Τσαπανίδου στο «Star», η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια δείχνει το θέμα με τους Αλβανούς νεοσύλλεκτους του κέντρου Μεσολογγίου, που φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον δικέφαλο αετό του Αλβανικού Εθνικισμού.

Η Ποπάρα αρχικά απέκρυψε από τους τηλεθεατές ότι οι φαντάροι αυτοί είναι Αλβανοί που έχουν πάρει ελληνική υπηκοότητα, ενώ απέκρυψε και τα πρόσωπά τους για να τους προστατέψει από τυχόν αγανακτισμένους Έλληνες πατριώτες!..

Στο τέλος του βίντεο, όταν της «σφυρίξανε» από το κοντρόλ ότι πρόκειται για Αλβαναριά, η Ποπάρα ζήτησε να χρησιμοποιούμε χαμηλούς τόνους γιατί τα θέματα αυτά είναι… επικίνδυνα!..


makeleio.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .