Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

“Αφήστε ρε λαμόγια τους άνεργους & τους νέους να ζήσουν”

Είναι ανεξήγητο το ότι είναι απαγορευτική η νομοθεσία για την Μικρο- επιχειρηματικότητα, σε μια χώρα με 1,5 εκατομμύριο ανέργους, χωρίς ΚΑΜΙΑ προοπτική να υπάρξουν αρκετές θέσεις εργασίας για αυτούς στα επόμενα 15 χρόνια!

Του Άγη Βερούτη
ΠΗΓΗ: http://mononews.gr/

Σχεδόν 25% των Ελλήνων και το 60% της νεολαίας είναι ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, αλλά το ηλίθιο Κράτος των Αθηνών βάζει ανυπέρβλητα εμπόδια σε όποιον είναι σε θέση να δημιουργήσει χωρίς να κλέβει κανέναν, ΝΟΜΙΜΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ένα μικρό εισόδημα €5.000-€10.000 το χρόνο, ώστε να μην εξαρτάται από τις ελεημοσύνες των συνταξιούχων ή των εργαζόμενων συγγενών του.

Το ηλίθιο ελληνικό κράτος τον ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ να προσλάβει λογιστή, να κρατάει περίπλοκα βιβλία, να ενέχει ρίσκο μελλοντικού φορολογικού ελέγχου και ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ, ενώ από τα €10.000 απαιτεί να του δώσει ο δύσμοιρος σε φόρους, εισφορές και άλλες πονηρές κρυφές χρεώσεις €9.000 τουλάχιστον!!!

Αφήστε ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ τους άνεργους και τους νέους να ζήσουν!!!

Απελευθερώστε ΑΜΕΣΩΣ την μικρο-επιχειρηματικότητα από όλες τις υποχρεώσεις και τους φόρους και τις εισφορές για να πάρει μπροστά ο τόπος!

Λαμόγια!!
Ε, λαμόγια!!!!!


defence-pointΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .