Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Μεγάλο ναυάγιο για το πρώτο ιδιόκτητο σχολείο στη Βαυαρία

Χαρακτηρίζεται ως "η παρακμή του ελληνικού κράτους".

Ανεπιστρεπτί έφυγαν οι μεγάλες φιλοδοξίες για το πρώτο ιδιόκτητο ελληνικό σχολείο στη Βαυαρία, καθώς το έργο έχει μείνει μισοτελειωμένο, με την ευθύνη να πιστώνεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στην ελληνική πλευρά.

Δημοσίευμα του Der Spiegel, χαρακτηρίζει το άδειο και μισοτελειωμένο κτίριο ως το "σύμβολο της παρακμής του ελληνικού κράτους", επικαλούμενο τις τραγικές καθυστερήσεις από την ελληνική πλευρά.

"Η άσχημη κατασκευή στην ανατολική πλευρά του Μονάχου είναι ένα είδος μνημείου, αφιερωμένου όχι στην απληστία των επενδυτών, αλλά στην παρακμή του ελληνικού κράτους και στις αντοχές των πολιτών του.

Η μεγάλη οικονομική κρίση έπληξε και τα σχέδια ανέγερσης του ελληνικού σχολείου του Μονάχου, εμποδίζοντας την έγκαιρη ολοκλήρωση του έργου. Γι΄ αυτό και ο δήμος ζητά την επιστροφή του οικοπέδου".

Οι τοπικές αρχές αναφέρουν πως το έργο είχε χρηματοδοτηθεί από το 2001 με 4,5εκ. ευρώ, ωστόσο από τη μία οι διαμαρτυρίες των κατοίκων και από την άλλη η αδικαιολόγητη καθυστέρηση της ελληνικής πλευράς, δεν επέτρεψαν μέχρι σήμερα την κατασκευή παρά ενός μικρού μόνου σημείου του σχολείου.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΣ.- ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ . 16 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΟΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΗΓΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ . 

Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ .

 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΦΑΠΑ .
 ΝΤΡΟΠΗ


el.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .