Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής στο άρθρο του Παναγιώτη Αποστόλου

Δελτίο Τύπου 1/2017

Το άρθρο του Παναγιώτη Αποστόλου με τίτλο «Από τη Χρυσή Αυγή… στον Κυριάκο Βελόπουλο» της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής» είναι καθ΄όλα αναληθές και αποκύημα προσωπικής δημοσιογραφικής φαντασίωσης.

Ο εν λόγω αρθρογράφος επιχειρεί να αποδομήσει τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο και παρουσιάζει φαντασιόπληκτες διασπαστικές τάσεις από στελέχη του κινήματος, συμπεριλαμβανομένου και εμού του ιδίου. Είναι πλέον φανερό ότι δεν είναι δυνατή η ανακοπή της ανοδικής πορείας της Χρυσής Αυγής με τα μέχρι τώρα χρησιμοποιούμενα μέσα (παράνομες διώξεις και φυλακίσεις, αποκλεισμός από τα ΜΜΕ, λασπολογία, κλπ) και έχουν επιστρατευτεί η συνωμοσιολογία και η προπαγάνδα.

Προτείνω δε, να ψάξουν σε άλλους πολιτικούς χώρους να βρουν αποσχιστικές τάσεις, κρυφές συναντήσεις και οικοδομικές εργασίες. Το παρελθόν τους και το μέλλον τους έχει τροφή για πραγματικά σενάρια και όχι επιστημονικής φαντασίας.

Κάθε προσπάθεια διάσπασης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή θα πέσει σε κενό.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .