Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Το παράδειγμα του είναι πραγματικά καταπληκτικό και μέσα στην ζοφερή εποχή που ζούμε μας διδάσκει πολλά πράγματα. Το κυριότερο είναι πώς η θέληση για ζωή κάνει μεγάλα θαύματα.
nick-vujicic-april-4-2014
Ο Νικ Βούισιτς ,ένας Αυστραλός ευαγγελιστής πάστορας, είναι ανάπηρος με ολική θα λέγαμε αναπηρία χωρίς πόδια και χωρίς χέρια. Και όμως κατάφερε στην ζωή του πολύ περισσότερα από κάποιον που έχει και πόδια και χέρια.


Την δύναμη για την ζωή την πήρε από την πίστη του στο Θεό και στα ευαγγέλια. Κατάφερε να κάνει σπορ, να ασκείται ουσιαστικά, να κινείται όπως όλοι μας, ανέπτυξε μια εξαίρετη προσωπικότητα και το πιο εκπληκτικό, παρόλη την δυσχερή κατάσταση του παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια.Στα παρακάτω βίντεο θα δείτε παρόμοιες περιπτώσεις ανθρώπων αναπήρων που κατάφεραν και αυτοί πολύ περισσότερα από έναν φυσιολογικό άνθρωπο.Ένα μικρό κορίτσι από την Ρωσία, η Virsaviya Borun, γεννήθηκε με μια σπανιότατη ασθένεια πενταλογία του Cantrell. Ως αποτέλεσμα η καρδιά και τα έντερα της βρίσκονται στην εξωτερική πλευρά τους σώματος της. Παρόλα τα εμπόδια όμως, η μικρή δεν το βάζει κάτω και προσδοκεί για μια εγχείριση που θα της αλλάξει τη ζωή.Ένα άλλο κορίτσι, μια έφηβη, γεννήθηκε χωρίς σωματικά μέλη και ζει τη ζωή της σε ένα πλαστικό κουτί. Η 19χρονη κοπέλα, η Rahma Haruna, από τη Νιγηρία, είναι μια αισιόδοξη και χαρούμενη κοπέλα παρότι υποφέρει από μια μυστηριώδη πάθηση η οποία την άφησε χωρίς χέρια ή πόδια και να υποφέρει κατά καιρούς από πόνους. Η οικογένεια της, της προσφέρει μεγάλη στήριξη ενώ αναμένουν κάποια μελλοντική βοήθεια από γιατρούς για τη βελτίωση της κατάστασής της.

didn-t-think-miracles-could-come-from-my-broken-pieces-nick-vujicic
Πραγματικά δεν πίστευα ότι μπορούν να γίνουν θαύματα μέσα από τα θραύσματά μου, και ήμουν ανήμπορος στο φόβο ότι τα όνειρά μου θα παρέμεναν για πάντα μόνο όνειρα. Μην το βάζεις κάτω. Μην εγκαταλείπεις την πίστη στο Θεό. Μην εγκαταλείπεις την αγάπη.            Νικ Βούισιτς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .