Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;

Γράφει ο ΑντίοχοςΤον καιρό της παντοδυναμίας του, ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας που πέρασε από τον τόπο (ο Άντριου Παπάντριου), ρωτήθηκε αν σχεδιάζει πρόωρες εκλογές. 

Απάντησε όχι, με το αιτιολογικό πως δεν θέλει να χαλάσει τα «μπάνια του λαού» – ερχόταν καλοκαίρι…

Στις μέρες μας, το πολιτικό απατεωνάκι που παριστάνει τον διάδοχο του Παπάντριου, έχει επεκτείνει τα «μπάνια του λαού» (την αποπολιτικοποίηση) στις γιορτές.

Έτσι, βλέπουμε πως το τελευταίο 20ήμερο (!!!) σπανίζουν οι πολιτικές ειδήσεις. Δεν είναι δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο.

 Απλώς «χάνονται» τα κυβερνητικά στελέχη από τα ΜΜΕ και αποφεύγουν να κάνουν οποιαδήποτε πολιτική δήλωση μπορεί να δημιουργήσει θέμα, επιφέροντας απαντήσεις και ανταπαντήσεις. 

Έτσι, περνάει ο καιρός αθόρυβα, ο κόσμος ασχολείται με τα φυσικά φαινόμενα (τον χιονιά) και οτιδήποτε άλλο εκτός από την πολιτική και η κυβέρνηση περνάει «άβρεχτη» τον χειμώνα!

Βέβαια, η αποπολιτικοποίηση θέλει -τουλάχιστον- δύο. Και η άτιμη νουδούλα, τηρεί ευλαβικά την «εκεχειρία», έχοντας αποσύρει τους Μπουμπούκους στα σαλέ της Ελβετίας! 

Την ίδια μη πολιτική στάση τηρούν και οι… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, κάνοντας που και που -οι αρχηγοί τους- από μια κοινότυπη και πολιτικά αδιάφορη δήλωση, απλώς και μόνον για να δείξουν ότι υπάρχουν.

Προφανώς, γιατί η πολιτική ακινησία δεν ευνοεί μόνο την κυβέρνηση, αλλά ολόκληρο το σάπιο σύστημα!Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .